L
Lad
Gość
Miałam 10 maja. A co sobie wybrałam to jak będę w domu to zrobię zdjęcie i wrzucę.Pogoda jest dzisiaj fatalna. Nawet w domu człowiek marznie [emoji58] a co takiego sobie wybrałaś na urodzinki? Dzisiaj masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam 10 maja. A co sobie wybrałam to jak będę w domu to zrobię zdjęcie i wrzucę.Pogoda jest dzisiaj fatalna. Nawet w domu człowiek marznie [emoji58] a co takiego sobie wybrałaś na urodzinki? Dzisiaj masz?
Miałam 10 maja. A co sobie wybrałam to jak będę w domu to zrobię zdjęcie i wrzucę.
Tak, dokładnie jeszcze tylko pół roku i Bobo będzie z nami a mam do Was pytanie tak z innej ,,beczki,,. Czy znacie jakiś krem/maść na blizny po trądzikowe? Oczywiście takie dostępne w aptece, bez recepty.Haha no to pięknie [emoji16] bardzo się cieszę, powoli do przodu. Już 1/3 za tobą co?
Tak, dokładnie jeszcze tylko pół roku i Bobo będzie z nami a mam do Was pytanie tak z innej ,,beczki,,. Czy znacie jakiś krem/maść na blizny po trądzikowe? Oczywiście takie dostępne w aptece, bez recepty.
Dziekuje! ♥ A to mój prezent.To Wszystkiego Najlepszego [emoji8] trochę spóźnione [emoji4] to czekam czekam [emoji8]
Dziekuje! [emoji813] A to mój prezent.
Zobacz załącznik 972613
Hej. Nie testuje. Dziś @ pełną parą zawitała tak więc zbadamy teraz wojowników mojego i zmienię przede wszystkim lekarza. Na razie dajemy spokój i zajmiemy się otwarciem sklepu.
Jeszcze na niczym nie grałam, śpiewam. Ale chcę nauczyć się grać właśnie na melodyce.Ooo proszę lubisz grać?
Przykro mi kochana. Dobrze właśnie zająć czymś umysł, trzymam kciuki za kolejny cykl. Moja głowa zajęta na 120%. Nawet zapomniałam dzisiaj temperaturę zmierzyć, tzn przespałam budzik.Hej. Nie testuje. Dziś @ pełną parą zawitała tak więc zbadamy teraz wojowników mojego i zmienię przede wszystkim lekarza. Na razie dajemy spokój i zajmiemy się otwarciem sklepu.