Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak temp poszła w górę to te plamienia może nie oznaczają @Mimo temperatury, która rano poszła w górę o dwie kreski zaczynam plamic na brązowo, więc albo jeszcze dziś albo jutro przyjdzie @.
Już nawet się nie nakręcam. Rycze jak bóbr, tak strasznie mi przykro [emoji20]Ale jak temp poszła w górę to te plamienia może nie oznaczają @
Tule Cię bardzo mocnoJuż nawet się nie nakręcam. Rycze jak bóbr, tak strasznie mi przykro [emoji20]
Już nawet się nie nakręcam. Rycze jak bóbr, tak strasznie mi przykro [emoji20]
U mnie wczoraj spadek był z 37.1 do 37 a dziś znów 37.2 ale takie same plamienia mam przed @Kochana u mnie spadek był na trzy dni przed testem. Zaś nagle wzrosła temp. i okazała sie ciąża. Nie załamuj sie.
Kurde mam jakieś 3-5 śni do @ a ja się zaczynam stresować [emoji3525]
Mimo temperatury, która rano poszła w górę o dwie kreski zaczynam plamic na brązowo, więc albo jeszcze dziś albo jutro przyjdzie @.
Mam tak samo w sobote mam dostac @ i chodze jak na szpilkach zeby tylko sie dowiedziec czy sie udalo. Eh to oczekiwanie.
kiedy testujesz?Dziś już kupiłam testy, teraz czekają w półce. Zobacz załącznik 972175