IrenaX
Fanka BB :)
Śliczna niunkaNooo i ani śladu tego wczesniaka [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 971074Zobacz załącznik 971075
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna niunkaNooo i ani śladu tego wczesniaka [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 971074Zobacz załącznik 971075
Tak miałam takie pobolewanie, dlatego myślałam że się znów nie udało. To była przepiękna niespodzianka [emoji3531]Ja tam się nie łudze, już nawet na straty spisalam ten cykl. A do @ jeszcze jakieś 5-7 dni. Poczekamy zobaczymy [emoji846] mialas taki ból tylko przed samą @?
Tak miałam takie pobolewanie, dlatego myślałam że się znów nie udało. To była przepiękna niespodzianka [emoji3531]
Umieram :/ w środę mam testować, od wczoraj mdłości, dziś zwróciłam kawę, nawet na myśl o jedzeniu coś mi się robi a do tego ból brzucha i słabo mi momemtami[emoji19] zganiam to raczej na stres bo wydaje mi się za wcześnie na takie zawirowania
Kochana bo wcześniej już napisałam, że miałam takie bóle od owulki też trzymam mocno kciuki! [emoji8]
My dopiero z mężem się ogarnęliśmy, wykąpaliśmy. Remont idzie jak cholerka. Dobrze, że na wsi mieszkamy w domu jednorodzinnym bo inaczej już by na nas zgłoszenia były za zakłócanie ciszy nocnej. Cieszę się jak dziecko, że w końcu ruszył remont z kopyta.
No po cichutku na to liczę. Mam nadzieję, że dzisiejszy epizod już był tylko wybrykiem z drugiej strony mówię sobie, że czego się nie znosi dla tego brzdąca
Dziś miałam na papierze taki śluz z nitką krwi. Jajnik dziś mi chyba eksploduje, tak momentami kluje ze szok. Jazda autem to katorga a ciągle mnie mdli do tego stopnia ze mnie ciągnie na wymioty. Mam dość [emoji24] ale czekam do środyMoże ten teścik jednak szybciej co? [emoji1696][emoji6]
Dziś miałam na papierze taki śluz z nitką krwi. Jajnik dziś mi chyba eksploduje, tak momentami kluje ze szok. Jazda autem to katorga a ciągle mnie mdli do tego stopnia ze mnie ciągnie na wymioty. Mam dość [emoji24] ale czekam do środy