reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Rewelacja [emoji4] widzę że już konkretny plan jest. Ta pierwsza lampa super, bardzo mi się podoba [emoji6] ale tego łóżka to ci zazdroszczę, jak zobaczyłam kiedyś zdjęcie co wrzuciłas no mega poprostu
Na pewno się pochwalę jak już wszystko będzie gotowe. :) Na razie zbieram inspiracje jeśli chodzi o wystrój. :) Bo tak, ściany będą w kolorze zagubionego listu (śnieżka satynowa), podłoga w kolorze afrykańskiego mahoniu z classena. :) Drzwi na razie stare są pomalowane na brzydki szary, ale może uda nam się też i od razu drzwi wymienić - będą białe. Meble białe. Lampy sufitowe mam 2 na oku i nie wiem którą wybierzemy. :D
Zobacz załącznik 971688

lub

Zobacz załącznik 971689

łóżko nasze będzie z czasem zrobione z palet jak już pokazywałam.
Będę miała swój kącik na lustro, jakieś biureczko/toaletka. :) Powoli będziemy kupować wszystko :)

reklama
Rewelacja [emoji4] widzę że już konkretny plan jest. Ta pierwsza lampa super, bardzo mi się podoba [emoji6] ale tego łóżka to ci zazdroszczę, jak zobaczyłam kiedyś zdjęcie co wrzuciłas no mega poprostu
Na razie będzie jeszcze ten nasz dwuletni szary narożnik, bo na materacu nie chcemy oszczędzać, jak już kupić to porządny a takie tanie nie są. :) Więc łóżko z palet wjedzie na końcu. :)

No tak lepiej kupić porządny niż za rok dwa wymieniać. To teraz czeka cię mnóstwo pracy [emoji3526]
Na razie będzie jeszcze ten nasz dwuletni szary narożnik, bo na materacu nie chcemy oszczędzać, jak już kupić to porządny a takie tanie nie są. :) Więc łóżko z palet wjedzie na końcu. :)

A może zamiast robić test skany zrób po prostu jutro betę? Jeśli jest ciaza to jutro już jakiś wynik powinien wyjść. Mnie 3 dni przed @ wyszła beta 12,1.
Te dwa dni różnicy mi jakiejś nie robią. I tak wydaje mi się to bardziej kwestią stresu. Nie chce się rozczarować więc grzecznie czekam :) a boję się ze nawet jak beta coś pokaże to pozostałość po ovi. Na ciążę się nie czuje więc zobaczymy

No tak lepiej kupić porządny niż za rok dwa wymieniać. To teraz czeka cię mnóstwo pracy [emoji3526]
Oj to prawda. :) Chociaż mąż ma wiecej pracy, aż mi go szkoda, bo jutro też do roboty na budowę. Ale teraz już z górki, folia, styropian, zbrojenie, wylewka. Potem ściany, jak już pomalujemy to podkład i panele. ;) No i może między czasie drzwi. :D

Najważniejsze że masz plan [emoji6] pamiętam jak my remontowaliamy poddasze, ile to było pracy, postawienie ścianek działowych, wylewki, panele poprowadzenie prądu no masakra była, ale udało się i teraz mamy swoje mieszkanko [emoji16] jedyne co mi zostało to garderoba do zrobienia ale już tak porządnie bo narazie mam tam tylko takie prowizoryczne półki
Oj to prawda. :) Chociaż mąż ma wiecej pracy, aż mi go szkoda, bo jutro też do roboty na budowę. Ale teraz już z górki, folia, styropian, zbrojenie, wylewka. Potem ściany, jak już pomalujemy to podkład i panele. ;) No i może między czasie drzwi. :D

Najważniejsze że masz plan [emoji6] pamiętam jak my remontowaliamy poddasze, ile to było pracy, postawienie ścianek działowych, wylewki, panele poprowadzenie prądu no masakra była, ale udało się i teraz mamy swoje mieszkanko [emoji16] jedyne co mi zostało to garderoba do zrobienia ale już tak porządnie bo narazie mam tam tylko takie prowizoryczne półki
My też mamy poddasze możliwe do zaadaptowania na pokoje ale wszystkiego naraz nie da rady zrobić. :)

No tak. Ja na początku miałam tylko swój pokój i łazienkę na górze [emoji16] ale jak już chcieliśmy z moim razem zamieszkać to niestety nie było taryfy ulgowej i trzeba było cała górę ogarnąć [emoji16]
My też mamy poddasze możliwe do zaadaptowania na pokoje ale wszystkiego naraz nie da rady zrobić. :)

Ehh zaczynam mieć straszny apetyt, co chwila bym coś jadła. Chyba jednak przyjdzie @ a nie coś innego. A brzuch czuje nadal od owulacji do teraz co chwila mnie delikatnie podbrzusze boli

reklama
Ehh zaczynam mieć straszny apetyt, co chwila bym coś jadła. Chyba jednak przyjdzie @ a nie coś innego. A brzuch czuje nadal od owulacji do teraz co chwila mnie delikatnie podbrzusze boli
Pamiętaj, że objawy na @ są podobne do ciążowych. Ale z doświadczenia wiem, że lepiej czekać na @ i mieć jak już miłą niespodziankę. :)

Do góry