reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiem co czujesz. Mnie to też zawsze dotyka ja się staram i ciągle nic A inne piszą że zaszły jeszcze inne piszą że rodzą A jeszcze inne pytają o rodzaj wózka lub o płeć dziecka. Nam się też uda jak nie teraz to kiedyś napewno. Ja też nie wierzę że mi się udało. Ale czekam cierpliwie i jeśli za 8 dni nie będzie nadal miesiączki A testy będą negatywne to będę się musiała wybrać do ginekologa trochę wcześniej niż miałam to w planach.

reklama
Wiem co czujesz. Mnie to też zawsze dotyka ja się staram i ciągle nic A inne piszą że zaszły jeszcze inne piszą że rodzą A jeszcze inne pytają o rodzaj wózka lub o płeć dziecka. Nam się też uda jak nie teraz to kiedyś napewno. Ja też nie wierzę że mi się udało. Ale czekam cierpliwie i jeśli za 8 dni nie będzie nadal miesiączki A testy będą negatywne to będę się musiała wybrać do ginekologa trochę wcześniej niż miałam to w planach.
No to super! oby ta szybsza wizyta przyniosła cudowna nowinę!!

Dziękuję ale bardziej się martwię o Ciebie. Bo piszesz i wydaje mi się że mimo braku wyników i nie wiadomo jakie wyjdą bardzo się stresujesz. Ale stres ci nie pomoże kochana.

Dziękuję ale bardziej się martwię o Ciebie. Bo piszesz i wydaje mi się że mimo braku wyników i nie wiadomo jakie wyjdą bardzo się stresujesz. Ale stres ci nie pomoże kochana.
To fakt, strasznie się stresuje.. Drugi dzień bez wyników a test i tak pewnie nic jeszcze nie pokaże. Do tego nagły brak plamien. Mam taki mętlik w głowie jak chyba nigdy. Czuje się jak przed egzaminem :D

Zoologiczna :) siedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować :D jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]
Super, gratuluję! :) Ja ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na sprzedawce w zoologicznym ale niestety nie przyjęli mnie. :( A byłam prawie pewna, że z moją wiedzą i z zaangażowaniem jakie dałam w rozmowę dostanę tę pracę tym bardziej, że ze zwierzętami jestem za pan brat i też pracowałam przy zwierzętach. Ale pracę dostała pani, która nie miała styczności ze zwierzętami ale większe doświadczenie na kasie... Dzisiaj też byłam na rozmowie, praca na tym samym stanowisku tylko sklep wielobranżowy coś al'a pepco, ale Pani nie za bardzo chce młodych, dała mi to do zrozumienia, nawet kobiety te starsze raczej nie mają szans - te co mają dzieci niepełnoletnie bo bardzo o to wypytywała. Tym które nie mają dzieci albo mają dorosłe to tak z zaangażowaniem opowiadała o stanowisku, wypytywała o dojazdy a reszcie czyli mi i tym paniom z dziećmi tak już niezbyt. A ile ofert 'widmo' jest u nas. Choćby pepco, 7 razy ogłoszenie na olx wystawiali, na ich stronie wisiało, wysyłałam cv za każdym razem jak ponowili ogłoszenie, osobiście nie chcieli przyjąć bo to nie oni wybierają tylko "góra". I co? I nic. :D Ja nie wiem, wymagania wszystkie spełniałam, ale chyba im się nie wiem, nazwisko moje nie podoba, albo nie wiem co. :D Bo młode tam robią. :D

Cieszę się że mogę pomóc chociaż dobrym słowem. Też nie jednego drania przeszlam w swoim życiu i wiem że takich ludzi nie da się zrozumieć i nawet nie warto bo nie ma na to usprawiedliwienia. Jeden to był na tyle cwany że próbował wine za wszystkie błędy i rozpad związku zrzucić na mnie xD ale o tym że już mial kogoś na boku to nawet słowem nie pisnął xD
Zobaczysz... Jeszcze Karma do niego wróci za to co zrobił ;)
A Ty nawet bez niego masz teraz o co walczyc, dziecko bedzie sensem Twojego życia i żaden dupek Ci tego nie odbierze ani nie zepsuje ;) kobieca, a w szczególności matczyna moc nie zna granic ;) ... jeszcze będzie przepięknie ;)
Faceci to są dranie nawet po wielu latach potrafią zrobić z siebie niewiniątka mimo że takimi nie są. Może ktoś jeszcze nas pokocha bo jedynie w pakiecie mnie romanse nie interesują. A ten chu... Jeszcze pożałuje! :):):)

reklama
Do góry