Zaczyna się plamienie, jutro będzie @. Zaczynamy następny cykl [emoji6]
Masakra. Jak ma do mnie @ przyjść to lepiej szybko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczyna się plamienie, jutro będzie @. Zaczynamy następny cykl [emoji6]
U mnie przyszła punktualnie. Zobaczymy co gin zrobi bo chciał mnie zobaczyć jeszcze w czasie @ nie wiem po co ale nie będę dyskutować bo się nie znam [emoji6] i nie wiem jak to zrobimy bo akurat na święta mi franca wypadła chyba że ma dyżur i w szpitalu mnie przyjmieMasakra. Jak ma do mnie @ przyjść to lepiej szybko.
Otoz to!Kiedy trzeba to wiadomo, ale u mnie z samego wywiadu wyszło, że przed "leczeniem" było wszystko ok. Tylko tą tarczyce miałam do unormowania. Chciałabym już ten 28 kwietnia - ovufriend wyznaczył mi na ten dzień @. Chyba, że przyjdzie szybciej. Ale kto wie, może do 3... 30 razy sztuka!
A masz jakieś objawy @? Tzn chodzi mi o plamienie czy coś takiego?Masakra. Jak ma do mnie @ przyjść to lepiej szybko.
Gratulacje ❤ spełniło się twoje marzenie rożówości.A ja wpadłam tylko poinformować te, które mnie pamiętają ze staraczek 2018, że będziemy mieli upragniona córeczkę. Wczoraj potwierdzona na 100%
Trzymam kciuki za kolejne starające się.
Oj podpisuje się pod tym rękoma i nogami. Marzenie..Ale warto wierzyć ❤Te wszystkie sukieneczki, kokardki
Kwiatuszki
Jak zajdę w ciążę to niech mi ktoś karty i hasła pozabiera bo wydam wszystko w cholerę [emoji14]
a ja mam w lodówce avocado i jak zjem to zasadzę pestkę Bardzo ładnie rośnie i ma fajne zielone listkiNo właśnie z domowymi kwiatami też miałam problem. Aktualnie mam swoje 4 dracenki, pelargonię którą mam już rok i jakiegoś kwiata którego nazwy zapomniałam a w necie nie mogę znaleźć. Nie lubię kwitnących kwiatów za bardzo, po przekwitnięciu już mi się nie podobają. Ogólnie jak kupimy nowe meble do sypialni to jeszcze chcę kupić monsterę i parę innych zielonych kwiatów.
A masz jakieś objawy @? Tzn chodzi mi o plamienie czy coś takiego?
Przez dwa dni jeszcze wszystko może się wydarzyć póki nie ma @ to głowa do góryNie, jedynie pobolewa mnie podbrzusze i lekko piersi to wszystko. Test negatywny a dwa dni do @ więc nie wiem sama.
Przez dwa dni jeszcze wszystko może się wydarzyć póki nie ma @ to głowa do góry