reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
I jak taki arbuz rosnie? Duze?
Bardzo dużo owoców i rozmiary uzależnione od odmiany. Ale najczęściej mieliśmy w tamtym roku przy jednej odmianie (nie pamiętam jaka to była) owoce w granicach 2-3kg. Ale nie były wysiane jak się należy, bez agrowłókniny więc perz zakłócał rozwój roślin.

Zazdroszczę :D u nas jesień na wpół z zimą i już depresji idzie dostać :(
U nas tak ale bez śniegu:
962110

U nas właśnie to samo :( aż mi się humor popsuł jak rolety rano podniosłam. A mój luby, który dziś się obija podniósł tylko głowę i mówi "ooo śnieg spadł" i poszedł spać dalej [emoji21][emoji23][emoji23]
Ja nie zapomnę jak miałam gdzieś 6 lat i chrzestny z żoną pochowali mi prezenty na zająca po podwórku a był taki śnieg po łydki. :D Zabawa była przednia! :D

reklama
Do góry