reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bardzo delikatne widać [emoji7] czekam na ten z porannego sika [emoji4]
Chyba 3 testy z cieniami coś znaczą. Mam taką cichą nadzieję że to nie fałszywe kreski ... Ale odrazu się lekka kreska robiła jak zakroplilam. To chyba dobry znak ? Chciałam w patece kupić bobo test strumieniowy bo jest o czułości 10 ale nie było tylko 20 mieli.

reklama
Chyba 3 testy z cieniami coś znaczą. Mam taką cichą nadzieję że to nie fałszywe kreski ... Ale odrazu się lekka kreska robiła jak zakroplilam. To chyba dobry znak ? Chciałam w patece kupić bobo test strumieniowy bo jest o czułości 10 ale nie było tylko 20 mieli.
Zdecydowanie coś znaczy szczególnie że kreska pojawiła się błyskawicznie [emoji4] trzymam kciuki z całych sił [emoji4] zrób teścik rano myślę że będzie dużo ciemniejsza kreska [emoji4]

Dobrze, że kupiłaś inny, bo Bobo czasem pokazują cienie, a beta ujemna. Sama to przetestowalam i inne dziewczyny tutaj na forum też pisały o podobnych historiach.

Dobrze, że kupiłaś inny, bo Bobo czasem pokazują cienie, a beta ujemna. Sama to przetestowalam i inne dziewczyny tutaj na forum też pisały o podobnych historiach.
Z tego co kojarzę sporo dziewczyn w szczęśliwych cyklach mówiło, że nie było specjalnie dużo śluzu, także chyba to niczego nie przesądza ;) trzeba wierzyć :D
Ja czekam na owu, ale czasem myślę że może u mnie pęcherzyk jest i potem się zapada i dlatego już tyle razy nie wyszło...

Z tego co kojarzę sporo dziewczyn w szczęśliwych cyklach mówiło, że nie było specjalnie dużo śluzu, także chyba to niczego nie przesądza ;) trzeba wierzyć :D
Ja czekam na owu, ale czasem myślę że może u mnie pęcherzyk jest i potem się zapada i dlatego już tyle razy nie wyszło...
No ja właśnie się tego obawiam, że w piątek mógł być, ale do dziś mógł się wchłonac czy coś... Teraz w piątek idę na kolejny monitoring więc się okaże co tam słychać. Ogólnie mam jakiegoś doła dzisiaj, o.

Kupiłaś słupkowy czy paskowy ? Jak słupkowy to rozwal go i zobacz jak wygląda test bez obudowy. Bo jak jest np cień to przez szkiełko go nie dojrzysz .

Słupkowy kupiłam :) w życiu bym na to nie wpadła :) rozwaliłam ale tam gdzie powinna buc kreska jej niema za to jest jakaś kreska na końcu tego testu nie wiem co to [emoji23]

IMG_5904.JPG

reklama
Do góry