reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bardzo delikatne widać [emoji7] czekam na ten z porannego sika [emoji4]
Chyba 3 testy z cieniami coś znaczą. Mam taką cichą nadzieję że to nie fałszywe kreski ... Ale odrazu się lekka kreska robiła jak zakroplilam. To chyba dobry znak ? Chciałam w patece kupić bobo test strumieniowy bo jest o czułości 10 ale nie było tylko 20 mieli.

reklama
Chyba 3 testy z cieniami coś znaczą. Mam taką cichą nadzieję że to nie fałszywe kreski ... Ale odrazu się lekka kreska robiła jak zakroplilam. To chyba dobry znak ? Chciałam w patece kupić bobo test strumieniowy bo jest o czułości 10 ale nie było tylko 20 mieli.
Zdecydowanie coś znaczy szczególnie że kreska pojawiła się błyskawicznie [emoji4] trzymam kciuki z całych sił [emoji4] zrób teścik rano myślę że będzie dużo ciemniejsza kreska [emoji4]

Dobrze, że kupiłaś inny, bo Bobo czasem pokazują cienie, a beta ujemna. Sama to przetestowalam i inne dziewczyny tutaj na forum też pisały o podobnych historiach.

Dobrze, że kupiłaś inny, bo Bobo czasem pokazują cienie, a beta ujemna. Sama to przetestowalam i inne dziewczyny tutaj na forum też pisały o podobnych historiach.
Z tego co kojarzę sporo dziewczyn w szczęśliwych cyklach mówiło, że nie było specjalnie dużo śluzu, także chyba to niczego nie przesądza ;) trzeba wierzyć :D
Ja czekam na owu, ale czasem myślę że może u mnie pęcherzyk jest i potem się zapada i dlatego już tyle razy nie wyszło...

Z tego co kojarzę sporo dziewczyn w szczęśliwych cyklach mówiło, że nie było specjalnie dużo śluzu, także chyba to niczego nie przesądza ;) trzeba wierzyć :D
Ja czekam na owu, ale czasem myślę że może u mnie pęcherzyk jest i potem się zapada i dlatego już tyle razy nie wyszło...
No ja właśnie się tego obawiam, że w piątek mógł być, ale do dziś mógł się wchłonac czy coś... Teraz w piątek idę na kolejny monitoring więc się okaże co tam słychać. Ogólnie mam jakiegoś doła dzisiaj, o.

Kupiłaś słupkowy czy paskowy ? Jak słupkowy to rozwal go i zobacz jak wygląda test bez obudowy. Bo jak jest np cień to przez szkiełko go nie dojrzysz .

Słupkowy kupiłam :) w życiu bym na to nie wpadła :) rozwaliłam ale tam gdzie powinna buc kreska jej niema za to jest jakaś kreska na końcu tego testu nie wiem co to [emoji23]

IMG_5904.JPG

reklama
Do góry