reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na bete :) dzisiaj juz odpada bo labolatorium do 11 czynne

Trzymam kciuki żeby teraz mocniejsza krecha była :)

Ja powinnam dostać okresu za 3 dni z brzuch czasem czuje, piersi bolą po bokach ale delikatnie, śluz mam gesty i taki ciągnący i wieczorami trochę mnie mdli no ciekawe co będzie

Trzymam kciuki żeby teraz mocniejsza krecha była :)

Ja powinnam dostać okresu za 3 dni z brzuch czasem czuje, piersi bolą po bokach ale delikatnie, śluz mam gesty i taki ciągnący i wieczorami trochę mnie mdli no ciekawe co będzie

mnie tak od dobrych 4 dni ciągle brzuch boli, identyko jak na okres, a jak piersi do tego doszły to juz było dla mnie wszystko jasne, że kwestia dwóch dni i @ przyjdzie a tu cisza dalej...

hej, mogę dołączyć? Nie dam chyba rady przeczytać Was od początku! my się jakoś szczególnie nie staramy, chcemy 3 dziecko, mamy już 5 i 2,5 latke. W tym m-cu tylko się bzybzy i to 3-4 dni przed owu, A mam idealnie regularne i jutro powinnam dostać. Zawsze dzień przed mam plamienie brazowe A tym razem nie mam. Rano mi było niedobrze, brzuch jak na okres.
Postaram się trochę nadrobić

Możecie się że mnie pośmiać :-D z tego całego zamieszania rano zapomnialam wywalić cały osprzęt testu, została pipetka z siuskami to wkropilam je na kolejny test(też ten z allegro) i też wyszła taka sama blada krecha. Więc jest nadzieja ze to raczej nie "zasługa" wadliwego jednego testu :-) chuva że cała partia taka im wyszła.

reklama
A mnie boli brzu jak na @ A zawsze dzień wcześniej miałam plamienie, a teraz nie, przynajmniej nie mam do tej pory, ale może mój się przesunął. Myślicie że możliwe że 3 dni przed owulka moglo doczekać do owulki ?

Do góry