joasiaaa
Fanka BB :)
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na bete dzisiaj juz odpada bo labolatorium do 11 czynneTo kiedy na betę się wybierasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na bete dzisiaj juz odpada bo labolatorium do 11 czynneTo kiedy na betę się wybierasz?
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na bete dzisiaj juz odpada bo labolatorium do 11 czynne
Trzymam kciuki żeby teraz mocniejsza krecha była
Ja powinnam dostać okresu za 3 dni z brzuch czasem czuje, piersi bolą po bokach ale delikatnie, śluz mam gesty i taki ciągnący i wieczorami trochę mnie mdli no ciekawe co będzie
ale taki normalny? że dużo żywej krwi?A znacie "przypadki kobiet które będąc w ciąży miały @ ?
ale taki normalny? że dużo żywej krwi?