Ladym00n
Fanka BB :)
U nas tez, w uwadze było ale co się dziwić, dziwna była ta rodzina.. trochę za przeproszeniem niedorozwinięta?Dziwne, że tylko w Ameryce [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tez, w uwadze było ale co się dziwić, dziwna była ta rodzina.. trochę za przeproszeniem niedorozwinięta?Dziwne, że tylko w Ameryce [emoji23][emoji23]
Martusia też mi trudno uwierzyć ale moja bliska koleżanka też tak miała tyle że była po wycięciu piersi i nigdy w życiu by nie pomyślała że może jeszcze zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Poszła na kontrolę do gina a tu zonk [emoji6]Mi osobiście ciezko jest uwierzyć ze kobieta nie wie ze jest w ciąży. Że nie rośnie brzuch itp. Tyle nas tu jest i na tylu forach byłam w ciąży i kazda wiedziała - nawet jak ciąża była nieplanowana. Brzuchy kazda miała.
Moja kuzynka do 3/4 miesiąca się nie zorientowała, że jest w ciąży. Serio... miała lekko wzdęty brzuch, taki bardzo malutki, szczupła, wysoka laska. Co najlepsze to była jej druga ciąża i wszyscy jej mówili, że chyba jest w ciąży a ta się zapierała, że nie.Mi tak samo było ciezko uwierzyć ale jak patrzalam na ten program to każda kobieta była dość duża może dlatego nie było widać brzucha . W każdym bądź razie lekarze się później wypowiadali że są takie wypadki .
haha tak samo mnie. Nigdy w życiu nawet nie miałam cieniamnie nawet testy nie chcą oszukiwać..
To tak jak ja, w życiu żadnego cienia cienia czy czegokolwiek, idealnie białe testy.haha tak samo mnie. Nigdy w życiu nawet nie miałam cienia [emoji14]
jutro mam mieć @ i dziś testowałam biel vizira temp 37,2
Jak bym zobaczyła cień to chyba bym zemdlała ^^ nawet nie potrafię sobie tego wyobrazićTo tak jak ja, w życiu żadnego cienia cienia czy czegokolwiek, idealnie białe testy.
Chociaż z drugiej strony gdyby kiedyś cień się u nas pojawił to dobry znak [emoji14]
Jak bym zobaczyła cień to chyba bym zemdlała ^^ nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić
Dziekuje [emoji8]Gratulacje [emoji3590][emoji8]