reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
7 dni przed @ wyjdzie z porannego moczu chociazby blada kreska?:)
Pytanie kiedy miałaś owu :) ale wątpię 7 dni przed @ to w najlepszej sytuacji 7 dni po owulacji więc może w ogóle teraz dochodzić do zagnieżdżenia jeśli u ciebie to jest w tempie ekspresowym...
Bo ja miałam późne zagnieżdżenie więc u mnie szans by nie było, chociaż ja i tak poczekała bym przynajmniej na dzień przed @...

Pytanie kiedy miałaś owu :) ale wątpię 7 dni przed @ to w najlepszej sytuacji 7 dni po owulacji więc może w ogóle teraz dochodzić do zagnieżdżenia jeśli u ciebie to jest w tempie ekspresowym...
Bo ja miałam późne zagnieżdżenie więc u mnie szans by nie było, chociaż ja i tak poczekała bym przynajmniej na dzień przed @...
Ja test pozytywny miałam 6 dni przed terminem @. Beta tego samego dnia 9.27.
Córka teraz 7 miesięcy prawie :) więc wszystko jest możliwe [emoji7]

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943349
Ja na tym bobo test miałam normalna kreskę przed upływem tych 5 min prawie zeszłam na zawał bo to był pierwszy cykl po poronieniu czy nawet jeszcze przed @ i lekarz nie kazał bo miałam zabieg, pojechałam jak szalona do DOZ tam kupić strumieniowy i od razu robiłam w markecie [emoji14] biel vizira jak to któraś pisała ;) więc ja im absolutnie nie wierzę :)

Ja test pozytywny miałam 6 dni przed terminem @. Beta tego samego dnia 9.27.
Córka teraz 7 miesięcy prawie :) więc wszystko jest możliwe [emoji7]
Jasne, że jest możliwe, ale to też kwestia kiedy była owu :) jak nie można wytrzymać to ja i tak robiłam czasami i 4-5 dni po owulacji głupia Ja [emoji14] ale staraczki rządzą się swoimi prawami [emoji14]

reklama
Do góry