Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie wazne ze zdrowe! No ja bym bardzo chciala mam oczywiscie jakies obawy jak pogodzic np kapiel karmienie itp ale jak to moja mama kiedys pow ze sie pocieszala majac 3 malych dzieci, ze "z dnia na dzien to dziecko jest mądrzejsze" więc tez tak mysle@Amur podziwiam bo ja bym celowo nie chciała być w ciąży bliźniaczej ale przyjmę wszystko co dostanę byleby zdrowe [emoji3590]
Najlepiej, zeby przy staraniach tsh bylo ponizej 2. A 1.5 to juz w ogole superCześć dziewczyny jestem Kasia mam 30 lat i od listopada staramy się z mężem o dziecko niestety nic z tego nie wychodzi. Robiłam badania i tsh mam 3,44 myślicie ze to może być problemem?
Oooo też sobie jutro zakupie to cudo.Firma obojętne [emoji6] pomaga zdecydowanie. Koleżanki z innego wątku też bardzo chwalą prawie każda brała. Ja mam taki: Zobacz załącznik 942482
Ja tez jestem z ciąży bliźniaczej ale niestety siostra moja żyła tylko 3 dni. I ja byłam w ciąży blizniaczej, ale w 13 tc okazało się że jeden płód przestał się rozwijać, ból był straszny, przeżyłam to bardzo. Ale synek pochłonął całą siłę i urodził się zdrów jak rybka. I siłę ma naprawde za dwóch@Amur predyspozycje do ciąży mnogiej idą zawsze po stronie żeńskiej więc masz duże szanse. U mojego m jego dużo bliźniaków od strony mamy i moja córka ma duże szanse heh