Moja kropeczka ma 0,267 cm, jest na swoim miejscu, piekne cialko żółte i zarodek. Na serduszko za wcześnie bo za malutli jeszcze wiec terminu porodu tez nie znam jeszcze dokladnie (wg @ nie moge liczyc) wg moich obliczen polowa wrzesnia. Kolejna wizyta 28go .
reklama
Staram się z mężem o dziecko od 3 lat jestem po drożności jajnikow- wyszedł pozytywnie są drożne.cykl monitorowany dostałam duphaston. Ostatnia tabl wzięłam w środę, okres powinnam dostać w poniedziałek. Od pół roku woziłam ze sobą test ciążowy w samochodzie i dziś postanowiłam przetestować po pracy. Test Wyszedł negatywnie może zrobiłam za wczesnie ? A może wyszedł negatywnie dlatego ze woziłam go w samochodzie gdzie temp w sierpniu były +30 a teraz na minusie. Sama nie wiem. Boje się teraz robić kolejny test albo pojsc na bete gdzie znów będę rozczarowana pare dni temu dostałam gorączki która trwała dwa dni teraz małe przeziębienie.
Betii35
Fanka BB :)
Na Underdog..My wczoraj chcieliśmy jechać do kina ale nic nie grali ciekawego, to zostało oglądać seriale na Netflixie. Również życzę udanej jutrzejszej randki! Na jaki film planujecie iść?
Oo a co oglądasz na netflixie?
Ja polecam serial Dom z papieru, ostatnio właśnie skończyłam oglądać.
Mimi92
Ojej, uwielbiam ten serial ale w drugim sezonie mój kochany zaczął się bardzo irytować i oglądamy na raty a tak bardzo bym chciała już wszystkie odcinki zobaczyćNa Underdog..
Oo a co oglądasz na netflixie?
Ja polecam serial Dom z papieru, ostatnio właśnie skończyłam oglądać.
martoosia04
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.
Kaamilaaa
Jak sie ciesze [emoji7][emoji7] gratuluje kochana !! [emoji7][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 934749
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.
Jivka
Moderator
Ja też 12h :O Właściwie zaraz kończę i weekend wolnyJa dziś niestety 12h w pracy także późnym wieczorem pewnie serial i lulu a jutro spotkanie ze znajomymi to dzień będzie zabiegany
Bardzo się cieszę!!!Moja kropeczka ma 0,267 cm, jest na swoim miejscu, piekne cialko żółte i zarodek. Na serduszko za wcześnie bo za malutli jeszcze wiec terminu porodu tez nie znam jeszcze dokladnie (wg @ nie moge liczyc) wg moich obliczen polowa wrzesnia. Kolejna wizyta 28go .
Super!!Zobacz załącznik 934749
Gratuluje rosnijcie teraz spokojnieZobacz załącznik 934749
reklama
Próbowałam z mężem w klinice niepłodności. Byłam na jednej wizycie i ostatniej. Stwierdzili ze do Warszawy mam 120 km to jest za daleko na jeżdżenie i najlepsza moja droga będzie invitro! Nawet nie zapytali czy mogę tyle dojeżdżać czy chce, czy mnie stać tylko ze najlepsze jest invitro! Wyszłam i to była moja ostatnia wizyta w tej klinice.Witaj! My z mężem też staramy się od ponad 3 lat. Z tym testem to rzeczywiście różnie może być, ja bym na twoim miejscu poczekała do wtorku, jeśli nie przyjdzie @ to wtedy zrób test lub betę.