martoosia04
Fanka BB :)
Ja bym nie sugerowała tylko poszła zbadać
Ja też bym poszła na własną rękę. Badanie nie jest drogie, a wiesz jak lekarze - jeden powie ok, nie ma sprawy, a drugi będzie fochy strzelał, że mu w kompetencje włazisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie sugerowała tylko poszła zbadać
Zaciskam kciuki [emoji110] ktory tc ?@Alexa1905 tak się cieszę, że u was wszystko dobrze
Ja mam jutro wizytę na 13.15 już mam stres mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży [emoji14]
A ja wierze cały czas bo mdli mnie niemiłosiernie non stop
Super ze wszystko dobrze u was [emoji8][emoji8]Hej Dziewczyny. Przestałam tu regularnie zaglądać jakoś jak przenioslyscie się na tamten wątek, a tam mi się nie podobało.
Może nie byłam tu z Wami długo, ale zzylam się z Wami i z chęcią podpatruje co u Was słychać. Kibicuje Wam mocno
U nas wszystko w porządku- jestem niesamowicie szczęśliwa. Nasza kijaneczka ma już 4.20cm i udało mi się w końcu posłuchać serducha [emoji173]
We wtorek prenatalne - nie mogę się doczekać, bo jak będzie wszystko dobrze to w końcu powiem mojemu 6 latkowi codziennie całuje mnie w brzuch i mówi, że może od miłości pojawi się tam siostra [emoji173] zawsze mnie korci, żeby mu już powiedzieć, ale uzgodnilismy z Mężem, ze tak Bedzie dla niego lepiej
Pozdrowienia
Zaciskam kciuki [emoji110] ktory tc ? Super ze wszystko dobrze u was [emoji8][emoji8]
@Alexa1905 tak się cieszę, że u was wszystko dobrze
Ja mam jutro wizytę na 13.15 już mam stres mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży
Trzymam mocno kciuki za wizytę [emoji8]@Alexa1905 tak się cieszę, że u was wszystko dobrze
Ja mam jutro wizytę na 13.15 już mam stres mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży [emoji14]
Ohh, wiem jak moja siostra się starała, ile stresu i łez ją to kosztowało. Dlatego mam nadzieję. że u nas będzie spokojniej jeszcze teraz wśród znajomych dwie koleżanki w ciąży to już w ogóle fajnie 15 miałam owu i oczywiście ja już mam połowę dolegliwości staram się wyluzować, ale taki stres mam w pracy, że z dwojga złego wolę myśleć o staraniach i schizujęTo oby te kombinacje szybko zaowocowały! Tego Wam życzę! Nie dziwię się, że stres zjada, to dopiero początek, potem jak się zajdzie to jeszcze większy stres, jak dziecko się urodzi non stop stres. Ale przecież wiemy na co się piszemy. Ja już jestem w połowie cyklu i nie mogę się doczekać bety 28 stycznia.