reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Alexa1905 tak się cieszę, że u was wszystko dobrze :)

Ja mam jutro wizytę na 13.15 :D już mam stres :D mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży :p
A ja wierze cały czas bo mdli mnie niemiłosiernie non stop :(

Ja mam jutro wizytę na 13.15 :D już mam stres :D mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży [emoji14]
Zaciskam kciuki [emoji110] ktory tc ?
Hej Dziewczyny. Przestałam tu regularnie zaglądać jakoś jak przenioslyscie się na tamten wątek, a tam mi się nie podobało.
Może nie byłam tu z Wami długo, ale zzylam się z Wami i z chęcią podpatruje co u Was słychać. Kibicuje Wam mocno:)
U nas wszystko w porządku- jestem niesamowicie szczęśliwa. Nasza kijaneczka ma już 4.20cm i udało mi się w końcu posłuchać serducha [emoji173]
We wtorek prenatalne - nie mogę się doczekać, bo jak będzie wszystko dobrze to w końcu powiem mojemu 6 latkowi :) codziennie całuje mnie w brzuch i mówi, że może od miłości pojawi się tam siostra [emoji173] zawsze mnie korci, żeby mu już powiedzieć, ale uzgodnilismy z Mężem, ze tak Bedzie dla niego lepiej :)
Pozdrowienia :)
Super ze wszystko dobrze u was [emoji8][emoji8]

Ja mam jutro wizytę na 13.15 :D już mam stres :D mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży :p

Będę trzymać kciuki✊✊✊ i koniecznie daj znac po wizycie. Współczuję samopoczucia :( Mnie dopada wieczorami....

Ja mam jutro wizytę na 13.15 :D już mam stres :D mąż powiedział, że chyba jak zobaczymy coś na usg to dopiero uwierzy że jestem w ciąży [emoji14]
Trzymam mocno kciuki za wizytę [emoji8]

@Migdalove działajcie [emoji4]

My też będziemy działać w tym miesiącu, ale bez żadnych wspomagaczy bo to miesiąc w ktorym najmniej chciałabym zajść w ciążę [emoji4]

Mam na imię Emilia, mam 26 lat i jestem z Kielc :) w grudniu odstawiłam plastry, jak już mój kochany stwierdził, że czas coś wykombinować ;) Ale stres mnie zjada :p

reklama
To oby te kombinacje szybko zaowocowały! :) Tego Wam życzę! :) Nie dziwię się, że stres zjada, to dopiero początek, potem jak się zajdzie to jeszcze większy stres, jak dziecko się urodzi non stop stres. :D Ale przecież wiemy na co się piszemy. :) Ja już jestem w połowie cyklu i nie mogę się doczekać bety 28 stycznia. :)
Ohh, wiem jak moja siostra się starała, ile stresu i łez ją to kosztowało. Dlatego mam nadzieję. że u nas będzie spokojniej ;) jeszcze teraz wśród znajomych dwie koleżanki w ciąży to już w ogóle fajnie :) 15 miałam owu i oczywiście ja już mam połowę dolegliwości :D staram się wyluzować, ale taki stres mam w pracy, że z dwojga złego wolę myśleć o staraniach i schizuję :p

Do góry