reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej kochane! Jak tam po świętach? :) Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły... :o
Zobacz załącznik 928067
Nie zagladalam tu ostatnioo a tu takie wieści [emoji7] Migdalove wielkie gratulacje i ode mnie [emoji4][emoji8]
Wierzę ze tym razem bedzie wszystko dobrze i w spokoju i bez "przygod" dotrwacie do terminu [emoji4] a wlasnie jaki ci tp wychodzi ?
No i jak sie czujesz ? [emoji8]

reklama
Nie zagladalam tu ostatnioo a tu takie wieści [emoji7] Migdalove wielkie gratulacje i ode mnie [emoji4][emoji8]
Wierzę ze tym razem bedzie wszystko dobrze i w spokoju i bez "przygod" dotrwacie do terminu [emoji4] a wlasnie jaki ci tp wychodzi ?
No i jak sie czujesz ? [emoji8]
Dziękuję. ;) [emoji3531] Ja się czuję w sumie w miarę dobrze, podbrzusze lekko ciągnie jedynie, jutro chcę pojechać na betę. :) Ogólnie to dzisiaj 49dc. ;) Wg OM 7tc (6+5) a termin wychodzi na połowę sierpnia aczkolwiek czuje, że to była późna owulacja.

Dziś jedna kreska, ale test o czułości 20 i nie był 10 sekund w strumieniu...
Teraz też zauważyłam, że to bardziej wygląda na okres, także dołączam do staraczek 2019, tym razem musi się udać ;)
Trzymam kciuki!!!
Mi tempka poleciala mocno do gory i apka owu wyznaczyla na 23.12 wiec zgadza sie to z moimi obserwacjami. @ pokazuje na 04.01 wiec ten cykl bedzie mieć 50 dni.
Także i ja wskakuje na 2019 :)

Dziękuję. ;) [emoji3531] Ja się czuję w sumie w miarę dobrze, podbrzusze lekko ciągnie jedynie, jutro chcę pojechać na betę. :) Ogólnie to dzisiaj 49dc. ;) Wg OM 7tc (6+5) a termin wychodzi na połowę sierpnia aczkolwiek czuje, że to była późna owulacja.
A test wyszedl mocny czy lekki? Bo jak mocny to moze jednak nie taka puzna ta owu :) trzymam kciuki zeby ciaza byla juz jaknajstarsza (mniej stresu, wiecej za toba ;) ) i oczywiscie zeby to byla ta zdrowa wysniona dzidzia :)

Nie wiem czy wam pisalalam ale u nas bedzie trzeci synek :) zdrowy co najwazniejsze. Az mi sie nadal wierzyc nie chce ze pp tych 5 poronieniach pod rzad moze sie udac, ze wlasnie trafilismy na TEN cykl, TO jajeczko, TEN plemnik i TEN czas....

A test wyszedl mocny czy lekki? Bo jak mocny to moze jednak nie taka puzna ta owu :) trzymam kciuki zeby ciaza byla juz jaknajstarsza (mniej stresu, wiecej za toba ;) ) i oczywiscie zeby to byla ta zdrowa wysniona dzidzia :)

Nie wiem czy wam pisalalam ale u nas bedzie trzeci synek :) zdrowy co najwazniejsze. Az mi sie nadal wierzyc nie chce ze pp tych 5 poronieniach pod rzad moze sie udac, ze wlasnie trafilismy na TEN cykl, TO jajeczko, TEN plemnik i TEN czas....
Bardzo bladziudka kreseczka, test 25miu/ml. Także myślę, że była późno owulacja. ;)

Migdalove to w takim razie na pewno pozna owu, przynajmniej wiesz zeby na spokojnie przyjac info jak na wizycie maluch bedzie mlodszy niz z om :) u mnie mlody caly czas o tydzien mlodszy ale od 4 tyg wiedzialam ze owu mialam pozniej i ze jest ok.

Migdalove to w takim razie na pewno pozna owu, przynajmniej wiesz zeby na spokojnie przyjac info jak na wizycie maluch bedzie mlodszy niz z om :) u mnie mlody caly czas o tydzien mlodszy ale od 4 tyg wiedzialam ze owu mialam pozniej i ze jest ok.
Ktory u Ciebie tydzien ? U mnie od poczatku tydzien do tylu, chociaz to przy monitoringu nie jest mozliwe :p a teraz tydzien, ale do przodu. Kazde dziecko rosnie jak chce ;)

reklama
Do góry