zeby zmienic nick trzeba napisac do administracji.Oo to można zmienić nick? Powiedz mi jak? I jeszcze pod nickiem masz "usmiechnieta_mama" jak zmienić ten tekst?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby zmienic nick trzeba napisac do administracji.Oo to można zmienić nick? Powiedz mi jak? I jeszcze pod nickiem masz "usmiechnieta_mama" jak zmienić ten tekst?
Ja tam nicku nie chce zmieniać, tylko to zamiast fanka bb bym zmieniła ale nie widzę tych opcji. No trudno. do życia mi to potrzebne nie jest Dziękuję Ci za odpowiedź.Tak dokladnie ja pisalam do aniaslu z prosba o zmiane nicka, od razu podalam kilka jakie moga byc i jesli ktorys z wybranych jest dostepny to zmieniaja a ten podpis to muszisz wejsc w opcje swojego profilu ale dokladnie ci nie powiem niestety bo ja to ustawialam jakos 7 lat temu [emoji23]
Progesteron niski?Hej dziewczyny, mój termin @ jest na jutro. Od wczoraj mam jakiś dziwny bardzo brązowy lepki śluz. Faktycznie czasem przed okresem tak mam ale bardziej beżowy i zwykle tego samego dnia jest normalnie okres. Czy ktoś miał taki przypadek? To jakiś problem z hormonami?
No właśnie nigdy w życiu nie badałam. 36,5°, od wczoraj trochę niby wzrosłaProgesteron niski?
A jak tempka i Ciebie?
Wiesz co takie plamienie moze byc albo oznaka ciąży, albo objawem niskiego progesteronu albo zbliżającej sie @. Nie myslalas zeby zrobic po prostu test ?No właśnie nigdy w życiu nie badałam. 36,5°, od wczoraj trochę niby wzrosła
O jak super ![emoji173]Hej kochane! Jak tam po świętach? Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły...
Zobacz załącznik 928067
Myślałam tylko głupia rano nie zrobiłam. Jest sens teraz czy lepiej jutro ranoWiesz co takie plamienie moze byc albo oznaka ciąży, albo objawem niskiego progesteronu albo zbliżającej sie @. Nie myslalas zeby zrobic po prostu test ?