reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczynki zaglądam na chwilę.
Chce Wam życzyć zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia w rodzinnym gronie. Staraczkom ujrzenia dwóch kreseczek, ciężarnym spokojnej ciąży i lekkiego, szybkiego porodu. Mamusiom zdrówka na Waszych pociech mniejszych i większych [emoji7]

reklama
Marta daj znac jak maz zareagowal na tą wspaniałą wiadomosc:)

Miał aż łzy w oczach [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] moja mama wielki płacz, babcia stwierdziła, że dałam jej najpiękniejszy prezent [emoji24][emoji24] taka cudowna atmosfera teraz panuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wszyscy mega ucieszeni.

M. to się nawet śmiał, że w końcu nie kusi iść w styczniu na badanie nasienia [emoji23][emoji23] męskie podejście [emoji23][emoji23] byle się nie badać ;) już całował brzuch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️

Miał aż łzy w oczach [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] moja mama wielki płacz, babcia stwierdziła, że dałam jej najpiękniejszy prezent [emoji24][emoji24] taka cudowna atmosfera teraz panuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wszyscy mega ucieszeni.

M. to się nawet śmiał, że w końcu nie kusi iść w styczniu na badanie nasienia [emoji23][emoji23] męskie podejście [emoji23][emoji23] byle się nie badać ;) już całował brzuch [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️
Super piękna chwila:)
Rodzina M tez sie dzis dowiedziala ze bedzie synek az plakali... Poza moim M nie ma juz mężczyzny z ich nazwiskiem a tesc zmarl rok temu.
Do tego Filipek w koncu dal sie poczuc M i jak przyłożył reke dostal 3 soczyste kopniaki :)

Wesołych świąt kochane! Wszystkim Wam życzę zdrowia, szczęścia, radości z życia, jeszcze więcej miłości! Staraczkom życzę abyście jak najszybciej ujrzały dwie kreseczki na teście, naszym kochanym ciężaróweczkom spokojnej ciąży, niech maluszki rosną zdrowo a Wam jak najmniej dokuczały ciążowe dolegliwości. A już szczęśliwym mamom pociechy z dzieci, aby rosły jak na drożdzach i były zdrowe, to najważniejsze!
Zobacz załącznik 927532
Wzajemnie Kochana❤️

Super piękna chwila:)
Rodzina M tez sie dzis dowiedziala ze bedzie synek az plakali... Poza moim M nie ma juz mężczyzny z ich nazwiskiem a tesc zmarl rok temu.
Do tego Filipek w koncu dal sie poczuc M i jak przyłożył reke dostal 3 soczyste kopniaki :)

Super! Teraz rośnijcie zdrowo [emoji177]
U mnie w domu to się śmieją, że będzie Teodor [emoji23]

Dziewczyny ❤️ Życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych świat❤️ Żebyśmy (my staraczki) w koncu ujrzały te II kreseczki i szczęśliwie donosiły, dziewczyna w dwupaku- spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :) mamusia - przespanych nocy❤️
Żebyśmy się więcej uśmiechały a mniej stresowały ❤️ Zeby Nowy Rok okazał się dla wielu z nas szczęśliwszym i piękniejszym ❤️ Buziaczki muuaaa❤️

Hej kochane! Jak tam po świętach? :) Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły... :o
1545737037167.png

reklama
Do góry