reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A u mnie jakaś dziwna ta @... baardzo skąpa, wczoraj i dzisiaj nic a nic. Dzisiaj 5dc to i tak już końcówka, ale w ogóle strasznie skąpa...

może być tak, ze euthyrox wpływa jakos na miesiączkę ?

reklama
A ja dzisiaj mam juz mętlik w głowie. Dzisiaj 38 dc, od wczoraj mam powódź sluzu wodnistego, rozciagliwego z lekko białym. Zawsze przed @ mam kremowy i mało a tuale mega mokro. Czyżby przy moich cyklach dlugich owulacja miala dopiero byc teraz? Ale z tego by wyszło ze ten cykl mialby jakieś 50 dni :/. Ja juz mam dość psychicznie. Odliczalam juz dni do @ do wtorku a teraz nie wiem co mam liczyc. Szyjka wysoko twarda i zamknieta od 3 dni więc na owu tez średnio pasuje.

Dziewczyny, dziękuje serdecznie za wszystkie gratulacje.
Moja wyśniona data 31.08 wlasnie sie spełnia. Z OM termin mi wychodzi ........ NA MOJE URODZINY!!!! a z racji 30 dniowych cykli - 31.08. Mi śnie śnił 31.08 godz.21:30 więc kto wie [emoji23][emoji23][emoji23]
O kurczeeee, zaglądam na forum po dluuugim czasie, a tu proszę ile pozytywnych wiadomości. Gratulacje @martoosia04 [emoji4] tak czułam, że wyrobisz się przed końcem roku [emoji16]
A u nas też wszystko ok, jak na razie rośniemy (kurczę już 16tc) i dzisiaj się dowiedziałam, że będzie córeczka [emoji173][emoji173][emoji173]

Gratuluję też @paulina1994 ! Szybki strzał u Ciebie [emoji3] nie wiem kto tam jeszcze po drodze był, bo ostatnio się udzielała jakoś na początku listopada. A dla całej reszty dużo sił i powodzenia![emoji173]

Hmm może jest nadzieja?
Moj dzisiejszy cyrk w porannej toalecie mnie zadziwil. Zwymiotowalam, zimne poty i ból, że nie mogłam się ruszyć. Za chwilkę przeszło. Póki co @ nie jest obfita jak zawsze, nie ma ani jednego skrzepu.

Hej gratuluję Marta:-*!!!cudowna wiadomość :)ja nadal @ nie mam.czuję się bym powiedziała super poza tym że zmęczenie Po całym dniu straszne. Test robiłam wczoraj znowu ale przesadziłam i zalałam test wiec tak czy siak nic nie widziałam nawet cieniadodam że szyjkę mam jakoś głębiej nie jak na@może jednak się udało będę czekać i wierzyć...moja siostra też tak miała Mi mówiła że zaszła przed okresem którego już nie dostała i dopiero Po 6 tyg wyszedł jej test...wiec mam nadzieję jeszcze na grudzień

reklama
Do góry