reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
O kurczeeee, zaglądam na forum po dluuugim czasie, a tu proszę ile pozytywnych wiadomości. Gratulacje @martoosia04 [emoji4] tak czułam, że wyrobisz się przed końcem roku [emoji16]
A u nas też wszystko ok, jak na razie rośniemy (kurczę już 16tc) i dzisiaj się dowiedziałam, że będzie córeczka [emoji173][emoji173][emoji173]

Super! Gratuluję!!! Po cichu zazdroszczę i poproszę o różowy pył!

Ale ten czas zasuwa. Witam się dziś w 6 miesiącu ciąży!! Wow a dopiero co test pozytywny wstawialam.
Wobec tego przesylam wam kochane staraczki moc wiruskow ||] >] ™€~€~™] ®] >¦£~¿™€™£®¥§¶§¶°°°€¶¶£¶¥¶£
Mam nadzieje na po świąteczny wysyp rozowosci.

Zmieniajac temat orientujecie sie ile dni pojawiają sie wykwity ospy? Jestem ciekawa czy będą nam jeszcze przybywac. Ogolnie ma ich bardzo malo część w ogole nie zapowiada sie zeby miala sie stac bąblami. Doszły 2 w buzi i 1 na ustach ale nie bolą ją więc tylko psikamy uniben. Wczoraj dokupilam tanno hermal lotio i na bialo kropkuje ją lepsze to od pudrodermu i cala noc nawet nie probowala sie drapac. Super to znosi i prawie nie odczuwamy ospy gdyby nie czas spedzony na psikaniu i smarowaniu kazdej kropki. Bezgoraczkowo i bez wielkich traum.

Ale ten czas zasuwa. Witam się dziś w 6 miesiącu ciąży!! Wow a dopiero co test pozytywny wstawialam.
Wobec tego przesylam wam kochane staraczki moc wiruskow ||] >] [emoji769]€~€~[emoji769]] [emoji768]] >¦£~¿[emoji769]€[emoji769]£[emoji768]¥§¶§¶°°°€¶¶£¶¥¶£
Mam nadzieje na po świąteczny wysyp rozowosci.

Zmieniajac temat orientujecie sie ile dni pojawiają sie wykwity ospy? Jestem ciekawa czy będą nam jeszcze przybywac. Ogolnie ma ich bardzo malo część w ogole nie zapowiada sie zeby miala sie stac bąblami. Doszły 2 w buzi i 1 na ustach ale nie bolą ją więc tylko psikamy uniben. Wczoraj dokupilam tanno hermal lotio i na bialo kropkuje ją lepsze to od pudrodermu i cala noc nawet nie probowala sie drapac. Super to znosi i prawie nie odczuwamy ospy gdyby nie czas spedzony na psikaniu i smarowaniu kazdej kropki. Bezgoraczkowo i bez wielkich traum.

Niestety w prawie ospy nie pomogę, bo już dawno to za nami. Ale gratuluję 6 miesiąca! [emoji177][emoji177] rośnijcie zdrowo! Az ciężko mi uwierzyć, że bede przez ten stan przechodziła ponownie [emoji177]

Będziesz jeszcze testowac ciemniejace krechy? Czy zostawiasz wszystko jak jest i cieszysz sie chwilą i czekasz na wizyte u gina.

Będziesz jeszcze testowac ciemniejace krechy? Czy zostawiasz wszystko jak jest i cieszysz sie chwilą i czekasz na wizyte u gina.

Musze zrobić testy do prezentów wiec jutro zobaczę na płytkowym czy ciemnieją kreski. A po świętach chyba pójdę pierwszy raz w życiu na betę. [emoji23] aczkolwiek musze to zgrać z kalendarzem by te 48h nie wypadło w weekend.

reklama
Musze zrobić testy do prezentów wiec jutro zobaczę na płytkowym czy ciemnieją kreski. A po świętach chyba pójdę pierwszy raz w życiu na betę. [emoji23] aczkolwiek musze to zgrać z kalendarzem by te 48h nie wypadło w weekend.
Ja w ogole nie myslalam ale zlapalam sie na 72h. Mialam po drodze 1 dzien swieta wlasnie :p
Ja sie zastanawiam jak przekazac jutro informacje o płci rodzinie. Przejdę sie po sklepach i moze znajde jakies bodziaki z napisem its a boy lub cos w ten desen :p

Do góry