reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A u mnie jakaś dziwna ta @... baardzo skąpa, wczoraj i dzisiaj nic a nic. Dzisiaj 5dc to i tak już końcówka, ale w ogóle strasznie skąpa...

może być tak, ze euthyrox wpływa jakos na miesiączkę ?

reklama
A ja dzisiaj mam juz mętlik w głowie. Dzisiaj 38 dc, od wczoraj mam powódź sluzu wodnistego, rozciagliwego z lekko białym. Zawsze przed @ mam kremowy i mało a tuale mega mokro. Czyżby przy moich cyklach dlugich owulacja miala dopiero byc teraz? Ale z tego by wyszło ze ten cykl mialby jakieś 50 dni :/. Ja juz mam dość psychicznie. Odliczalam juz dni do @ do wtorku a teraz nie wiem co mam liczyc. Szyjka wysoko twarda i zamknieta od 3 dni więc na owu tez średnio pasuje.

Dziewczyny, dziękuje serdecznie za wszystkie gratulacje.
Moja wyśniona data 31.08 wlasnie sie spełnia. Z OM termin mi wychodzi ........ NA MOJE URODZINY!!!! a z racji 30 dniowych cykli - 31.08. Mi śnie śnił 31.08 godz.21:30 więc kto wie [emoji23][emoji23][emoji23]
O kurczeeee, zaglądam na forum po dluuugim czasie, a tu proszę ile pozytywnych wiadomości. Gratulacje @martoosia04 [emoji4] tak czułam, że wyrobisz się przed końcem roku [emoji16]
A u nas też wszystko ok, jak na razie rośniemy (kurczę już 16tc) i dzisiaj się dowiedziałam, że będzie córeczka [emoji173][emoji173][emoji173]

Gratuluję też @paulina1994 ! Szybki strzał u Ciebie [emoji3] nie wiem kto tam jeszcze po drodze był, bo ostatnio się udzielała jakoś na początku listopada. A dla całej reszty dużo sił i powodzenia![emoji173]

Hmm może jest nadzieja?
Moj dzisiejszy cyrk w porannej toalecie mnie zadziwil. Zwymiotowalam, zimne poty i ból, że nie mogłam się ruszyć. Za chwilkę przeszło. Póki co @ nie jest obfita jak zawsze, nie ma ani jednego skrzepu.

Hej gratuluję Marta:-*!!!cudowna wiadomość :)ja nadal @ nie mam.czuję się bym powiedziała super poza tym że zmęczenie Po całym dniu straszne. Test robiłam wczoraj znowu ale przesadziłam i zalałam test wiec tak czy siak nic nie widziałam nawet cieniadodam że szyjkę mam jakoś głębiej nie jak na@może jednak się udało będę czekać i wierzyć...moja siostra też tak miała Mi mówiła że zaszła przed okresem którego już nie dostała i dopiero Po 6 tyg wyszedł jej test...wiec mam nadzieję jeszcze na grudzień

reklama
Do góry