reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Współczuje ospy. I to na same świeta. Moi przechodzili razem zeszłej wiosny. Dobrze, że we dwójkę w jedynym strzale.
Narazie nie jest zle. Widze ze cos tam sie pojawia nowego ale noe wysypuje mocno.. Moze ten heviran to zatrzyma.ona na szczescie spi spokojnie ale chwilami drapie albo masuje. Jeszcze teoche i będą strupy sie goic.

reklama
Kochane moje, zobaczcie! [emoji173]️ mam najpiekniejszy prezent na świecie! Od razu poleciałam po malutkie skarpetki i pudełeczka by dać pod choinkę mamie i mojemu M.

IMG_3050.JPG

Kochane moje, zobaczcie! [emoji173]️ mam najpiekniejszy prezent na świecie! Od razu poleciałam po malutkie skarpetki i pudełeczka by dać pod choinkę mamie i mojemu M.

Zobacz załącznik 927236
Wspaniala wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje [emoji7][emoji7]
Nie wierzyłam w te ciąże! Serio. Same wiecie. Trzęsę się na przemian z radością. Jak tu teraz wytrzymać do wigilii z tajemnicą?
Masz najpiękniejszy prezent na święta [emoji7][emoji7][emoji106] tez sie tak trzeslam z radości [emoji106]

reklama
Do góry