G
gosc19
Gość
mam p\ytanie odnosnie szyjki..
jak to jest po @.? ona jest dalej otwarta cy sie zamyka?
zgłupiałam już
zgłupiałam już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WzajemnieTo jedziemy na jednym wózku. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Powodzenia kochana!
Hmm, nigdy nie badam swojej po @, bo nie mam po co ale słyszałam, że jest zamknięta. Dopiero w okolicach owulacji otwiera się, podnosi i mięknie żeby umożliwić plemnikom wjazd do jajeczka hahaha. Ale mi dziś humor dopisuje, śmieje się sama z siebiemam p\ytanie odnosnie szyjki..
zgłupiałam już![]()
mam p\ytanie odnosnie szyjki..
zgłupiałam już![]()
Jeszcze chyba przez chwile jest otwarta a potem po zapłodnieniu i zagnieżdżeniu powinna sie zamykać. Ale to ja tak pisze na logikę. Nie wiem jak jest w rzeczywistości.
mi chodzi po miesiączce.. w sensie czy do owulacji jest otwarta
Na logikę biorąc tak, dopiero w dni płodne podnosi się i mięknie. Ale u mnie np było tak, że @ się kończyła a na następny dzień już zaczynały się dni płodne. Czasem tak mi się przesuwało, że te "widełki" dni płodnych prawie pokrywały się z dniami @mi chodzi po miesiączce.. w sensie czy do owulacji jest otwarta
Nie, po okresie jest taka pol na pol. A typowo w owu sie mega otwiera - jesli badasz regularnie, to będziesz widzieć różnice w otwartości.