reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochana Ty też nadal walczysz? Trzymam kciuki!

Tak, jutro termin @. Cały dzień zero jakichkolwiek objawów, a teraz ból jak na @ połączony z jakimś uciskiem jakby poniżej podbrzusza. No wariują mi myśli! [emoji33] zawsze dostaje @ jakoś koło 12-14:00 jutro znów popołudniowa wiec wpadnę do apteki i kupie w razie co test.

A u ciebie po terminie @? Czy przed?

Ja wczoraj szyjkw mialam nisko a dzisiaj wysoko ze ledwo sięgam, jutro pewnie znowu inaczej bedzie. Sluz u mnie na razie lekko kremowy ale rozciagliwy momentami jakby płodny. Ale u mnie tyle seksow bylo ze na sluz chyba nie moge za bardzo patrzeć. W tym cyklu dobilismy do 14 razy :p wczoraj ostatnia poprawka w razie czego :D

Ja wczoraj szyjkw mialam nisko a dzisiaj wysoko ze ledwo sięgam, jutro pewnie znowu inaczej bedzie. Sluz u mnie na razie lekko kremowy ale rozciagliwy momentami jakby płodny. Ale u mnie tyle seksow bylo ze na sluz chyba nie moge za bardzo patrzeć. W tym cyklu dobilismy do 14 razy :p wczoraj ostatnia poprawka w razie czego :D

Omg! Brawo za formę. My czasem nie dajemy rady trzech razy w tygodniu [emoji23] starość i zmęczenie chyba robią swoje [emoji23][emoji23][emoji23]

Omg! Brawo za formę. My czasem nie dajemy rady trzech razy w tygodniu [emoji23] starość i zmęczenie chyba robią swoje [emoji23][emoji23][emoji23]
My mieliśmy jedno postanowienie, maraton :p jesli to nie pomoże to znaczy ze cos jest nie tak. Bo owulacji nie mialam szans przegapić jesli do niej doszlo. Od 11 dnia do 35 dnia cyklu co dwa dni przytulance.
:D

Trzymam kciuki ja juz dzisiaj powinnam dostać @, zobaczę się później moim narzeczonym po pracy to może skoczymy po test, trochę się boje rozczarowania złapał mnie dziś w pracy taki skurcz jajnika/macicy że myslalam, że zapieje z boku... O dziwo z prawej strony, ale to z lewej była owulka...

reklama
Do góry