reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bardzo szybko. W 36 tygodniu gin zdejmie mi pessar i w zasadzie w każdej chwili nasza nie taka już mała może się z nami przywitać [emoji846] Już mam coraz większy stres [emoji846]
Wiem że niby dla bobasa lepiej żeby dosiedział jak najdłużej, ale mam nadzieję że uda się koło 37tc urodzić bo ja teraz kończę 20tc i już mam dość [emoji23] wy już w sumie macie coraz bardziej "bezpieczny" czas - zazdroszczę! :D i podczytuję na bieżąco i cały czas trzymam kciuki [emoji173]

reklama
A ja dzis bylam na wizycie u nowego lekarza. Doktorek bardzo fajny, chyba juz nowego nie szukam [emoji3] z dzidzia wszystko dobrze ale ze względu na te bole ktore mialam ostatnio dostalam nakaz odpoczynku, zero dzwigania i mam brac magnez i duphaston. Dzidzia ma juz ponad 11cm i wazy okolo 131g [emoji7]
Niestety nie mam foto ale wazne ze widzialam to moje skakajace maleństwo [emoji7] no i jednak nadal zostajemy przy różu [emoji3][emoji7][emoji7]
Super a czemu zmieniłaś lekarza bo chyba nie w temacie jestem ? :p

@Asik1234 sikaj na ten test jutro!!!! :D Nie wymyślaj :p
Moim zdaniem będą dwie krechy!
Boję się rozczarowania że @się tylko spóźnia bo ten brzuch mnie tak boli i nie wiem czy robić czy co czy czekać .Jak zrobię jutro to napisze ale boję się że kolejny raz się myliłam..dosłownie boję się wszystkiego ze jeśli wyjadą 2 kreski a boli mnie brzuch to coś nie tak a jeśli nie to znów rozpacz...

Asik ale po co masz tyle czekac ? @ sie spóźnia objawy są to nic tylko robić test
Pisałam już wyżej ze sie boję rozczarowania i nawet jeśli wyjdą 2 kreski to boli mnie podbrzusze i czy to jest normalne tego się boję..bardzo chce dziecka ale boję się rozczarowania...zrobię jutro test dziewczyny ale chyba tak się nie bałam od 3 lat gdzie tyle testów zrobiłam przez te lata jak teraz...a powiedzcie Mi czy ten akard mam brać jak okres Mi się spóźnia czy nie?biorę folik 2 tabletki dziennie i 1 akard tak mi w maju zapisał gin ale brałam z przerwami a teraz biorę od miesiąca cały czas i nie wiem co w takiej sytuacji?

Boję się rozczarowania że @się tylko spóźnia bo ten brzuch mnie tak boli i nie wiem czy robić czy co czy czekać .Jak zrobię jutro to napisze ale boję się że kolejny raz się myliłam..dosłownie boję się wszystkiego ze jeśli wyjadą 2 kreski a boli mnie brzuch to coś nie tak a jeśli nie to znów rozpacz...

Rozumiem cię :* też dziś robiłam test z duszą na ramieniu. Nie ukrywam, że chciałam choć cień cienia zobaczyć, a tu znów tylko biel [emoji24][emoji24][emoji24]
Bardzo nie jest mi dane mieć tę wymarzoną córkę [emoji24][emoji24][emoji24] ale nie chcę się jeszcze poddawać. Za krótko się staramy (6mscy) by się poddać. Aczkolwiek wszystkie porażki bolą równie mocno [emoji24]

Trzymam za ciebie kciuki!

Jutro wizyta zas mnie nosi stres. O ile cisnienie mam ok 121 /71 to tetno juz 92 i czuje jak mi serce wali.
Wazylam sie dzis bo jutro muszę podac i jestem szczęśliwa bo miesiac temu byłam z waga na zero przytylam te 2.5kg tak dzis znow minus 2.1kg. Dieta mamy cukrzycowej i zamiana chleba na razowy sprawila duza roznice. Do tego pilnowanie posilkow.. Jedynie w szpitalu mialam 3 dni zaburzone ale tam stres zrobil swoje.
Martwie sie tylko uplawami... Od wczoraj znow są jak woda.. 4 razy majtki zmienialam.. Dzis mniej ale tez jak woda.. Oby to byla wydzielina. Dzidzia dzis znow mniej aktywna.

@Malaga00 super ze hormonalnie się juz stabilizujesz. Mam nadzieje ze w zyciu Ci się pouklada w sprawach sercowych oraz w samorealizacji. Intuicja u kobiet to niezwykly dar. Wiem cos o tym.
Trzymaj sie i powodzenia.
A jak oddajesz mocz to leci coś dalej? Bo nie jestem w temacie a niżej czytałam coś o wodach.

Wszystko powoli wraca do normy, dziękuję kochana [emoji8] Muszę sobie wszystko poukładać na nowo i stanąć na nogi [emoji17]

reklama
Rozumiem cię :* też dziś robiłam test z duszą na ramieniu. Nie ukrywam, że chciałam choć cień cienia zobaczyć, a tu znów tylko biel [emoji24][emoji24][emoji24]
Bardzo nie jest mi dane mieć tę wymarzoną córkę [emoji24][emoji24][emoji24] ale nie chcę się jeszcze poddawać. Za krótko się staramy (6mscy) by się poddać. Aczkolwiek wszystkie porażki bolą równie mocno [emoji24]

Trzymam za ciebie kciuki!
Powiem ci że to forum jest najlepszym przyjacielem w takich sytuacjach bo kto nas zrozumie i zniesie co miesiąc Jak nie my które to przeżywamy same:-*boję się też:(ale muszę zrobić ten test i niech się dzieje co chce trudno będzie co będzie...Ale boję się:(rybka a @już przyszła?zawsze na test dziewczyny piszą że też może być za wcześnie to wiec też pomyślałam że im później zrobię to może tym lepiej nie wiem powiem ci że ciężko jest myśleć Mi nawet o świętach kiedy boli mnie brzuch bok też jakby koło pępka biodro i @ nie ma i co mam myśleć masakra...napisz mi czy już okres przyszedł?:-*zawsze trzeba mieć nadzieję wiemy o tym wszystkie i czekamy i nie poddajemy się ale to takie trudne...uświadomić sobie że "zaczynam kolejny cykl"aż już mówiłam do mojego dzisiaj ze jeśli @ przyjdzie to rzucam śledźami

Do góry