reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzień dobry Dziewczyny :) Ja po wczorajszej wizycie mam calkiem dobry humor i nie przestaje się uśmiechać. Jak się dowiedziałam o tej ciąży to obiecałam sobie, ze nie będę się nastawiac na nic dobrego, dopóki nie przeczekamy tych 9 tc. No i tak sobie żyłam ze świadomością, ze jestem w ciąży, ale że wszystko się może zdarzyć. Ale po wczorajszej wizycie nie mogę- zaczynam widzieć moją kruszonkę ♡ och... Mam nadzieję, ze się wszystko dobrze skończy.

Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy raz sama zastrzyk w brzuchol - to była próba, bo Mężuś musi wyjechać na 3 dni i nie wiedziałam czy dam radę. Dałam! :)

A do tego wszystkiego kruszy dzisiaj śnieg. Malutko, ale robi się biało:) zawsze się cieszę jak dziecko na pierwszy śnieg.
Bardzo udanego i spokojnego dnia:)

reklama
Alexa na pewno bedzie dobrze ! Mocno trzymam kciuki !
U nas bialutko od tygodnia i to śniegu tak sporawo, dziś jedziemy po choinke. Natomiast mnie przywitala histeria corki bo wytarłam jej nos

Alexa będzie dobrze! Wierz w to calym sercem:) pamiętaj ze kluczowa role odgrywa nasz umysł.. To jak myslimy i postrzegamy czesto ma duze znaczenie. Cieszmy sie z cudu jakiego dosiwadczamy.

Kibicuję każdej staraczce o to by mogla podzielic te magiczna chwilę :) kazda z nas ma juz swoje przejścia, czas starań mam nadzieję że naprawdę niebawem poza porodami co 2 tyg bedziemy cieszyc sie swiezutkimi pozytywnymi testami.

U nas tez dzis prószy snieg.. Jak magicznie sie zrobilo na dworze. Tylko ja zakatarzona i kichajaca wstalam ale coz bym chciala jak mam dziecie solidnie przeziebione.

Gratulacje! Śliczna kluska :)
Podczytuję Was czasem ale też widzę mnóstwo nowych staraczek - fajnie :)
Czekam na @Kasienka3b , @Fleur86 i @leeleeth - dziewczyny wciąż mam kciuki zaciśnięte!
dawno nie widziałam @flor87 zaciążyła?
@IrenaX wiem co czujesz, pamiętam Twoją historię, ja przeżywałam wrzesień ale łatwiej było to znieść z myślą, że mam moją małą w brzuchu, myślałam że już się nie doczekam a marzec już tuż tuż...
@paulina1994 dobrze doczytałam, można gratulować? @martoosia04 nie jestem na bieżąco ale myślałam, że już się udało?
@Maliina fajnie, że zajęłaś się kalendarzem :)
A co tam u Ciebie Kochana?

reklama
Hej ;-) Czasem was podczytuje ;-) ale sie zbytnio nie udzielam ;-) nie zaciazylam. Leci mi 15 cs... zmienilam gina. Teraz mam monitoring . Wykryl mi w tym cyklu 2 polipy i nie wiadomo co z nimi zrobi jeszcze;) takze walka trwa nadal ;-P i cos czuje ze szybko sie nie skonczy

Do góry