reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@madzia14 W polu gdzie piszesz wiadomość na dole masz 3 opcje odpowiedź wyslij plik i wiecej opcji. Wybierz wyslij plik załącz zdj i wyslij odpowiedź. Gratuluje:)

reklama
Hahahaha [emoji23] ja mam tyle nowych ciuszków, bez metek, tylko wyprane. Bo Maja jak się urodziła to to wszystko było na nią ogromne... A jak do nich dorosła to już zimno było :( więc... Mam nadzieję na jeszcze jedną dziewuche :D może początkiem lipca jakby się udało [emoji23][emoji23] dwójką dzieci z lipca, odstęp 8 dni więc kto wie [emoji23][emoji23]
Ja mam 2 chłopców jesiennych w odstępie 10 dni. A teraz czekam na majową corke [emoji846] zawsze tak chciałam, moze tobie sie uda też.

To mój dzisiejszy tescik ta druga kreska słabsza.

Załączniki

• IMG_20181204_082935.jpg
    IMG_20181204_082935.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 120
Dziewczyny dziś dostałam @ i zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ...szczerze wątpię że kiedyś się uda.... po 3 latach staran...

3majcie kciuki. Ja zaraz gnam do lekarza. Corka od 2 dni ma skrecajace bole brzucha. Wczoraj pediatra uznala to za wirusa i dala nospe i espumisan. A dzisiejsza noc byla koszmarem.. Bylo mnostwo lez i placzu oraz wolania i blaganie o ratunek.
Polecialysmy zrobic morfologie, crp i mocz od razu oznaczylam grupę krwi. I wyniki nie mówią nic o wirusowce. Choc crp jest prawidlowe <1,00 to morfologia super ale mocz w laboratorium powiedzieli ze bardzo kiepski.
Mocz ogolny:
Leukocyty 500ul norma ponizej 25ul. Białko ma 15 a powinno byc ponizej 15 male odstępstwo. Ketony 5 a powinno byc ponizej 5, urobilinogen 2 norma ponizej 2 tu dosc male odstepstwa a teraz się zaczyna..
Osad moczu :
Nablonki płaskie 3-4wpw norma plaskie pojedyncze wpw.
Leukocyty 28-30 wpw norma 4-10.
Erytrocyty swieze 4-6 norma ponizej 3.
Bakterie nieliczne wpw norma nieobecne wpw.
Pasma sluzu liczne wpw norma pojedyncze wpw.

Jestem bardzo szczesliwa ze intuicja mnie nie zawiodla i zrobilysmy same prywatnie badania. Tak kolejny dzien straty i cierpienia.

Ja też myślałam, że ten msc idzie na straty przede wszystkim ostatni seks w środę a owu pt/sob więc mówię na bank muszę się pogodzić z @ a tu niespodzianka...ale przypominam ci, że po poronieniu też 3 cykle nic nie wychodziło, później ta przerwa i teraz modlę się żeby było ok!
Będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤️✊✊✊

reklama
Do góry