Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 2 chłopców jesiennych w odstępie 10 dni. A teraz czekam na majową corke [emoji846] zawsze tak chciałam, moze tobie sie uda też.Hahahaha [emoji23] ja mam tyle nowych ciuszków, bez metek, tylko wyprane. Bo Maja jak się urodziła to to wszystko było na nią ogromne... A jak do nich dorosła to już zimno było więc... Mam nadzieję na jeszcze jedną dziewuche może początkiem lipca jakby się udało [emoji23][emoji23] dwójką dzieci z lipca, odstęp 8 dni więc kto wie [emoji23][emoji23]
No właśnie jestem w szoku bo tylko jeden cykl
No średnio ale się cieszę myslamyśze dłużej to potrwaNo to średnio sie zadomowiłaś na staraczkowym wątku
powodzenia.
Będzie wszystko dobrze, zobaczyszJa też myślałam, że ten msc idzie na straty przede wszystkim ostatni seks w środę a owu pt/sob więc mówię na bank muszę się pogodzić z @ a tu niespodzianka...ale przypominam ci, że po poronieniu też 3 cykle nic nie wychodziło, później ta przerwa i teraz modlę się żeby było ok!
Ty 3 ja 2... i tez zaczynam tracić nadziejeDziewczyny dziś dostałam @ i zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ...szczerze wątpię że kiedyś się uda.... po 3 latach staran...
Gratuluje!Hej dziewczyny dzisiaj termin spodziewanej @ rano test i dwie wyraźne krechy może ta druga troszkę słabszą ale widoczna bardzo dobrze. Chciałam wstawić zdjęcie testu ale nie mam pojęcia jak to zrobić.