IrenaX
Fanka BB :)
Wiesz co ja tez ostatnio mam coś skąpe @, 3 dzień @ a mi prawie nic nie leciało :/ 4i5 dzień lekkie plamienieJa z reguły 3 dni max. Wiec jutro/pojutrze koniec i na nowo liczenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co ja tez ostatnio mam coś skąpe @, 3 dzień @ a mi prawie nic nie leciało :/ 4i5 dzień lekkie plamienieJa z reguły 3 dni max. Wiec jutro/pojutrze koniec i na nowo liczenie
U mnie jak odkręcony kran. Krótko ale przesadnie i do tego boliWiesz co ja tez ostatnio mam coś skąpe @, 3 dzień @ a mi prawie nic nie leciało :/ 4i5 dzień lekkie plamienie
Nie, ja droznosci nie mialam. 1 marca mialam operacje usuniecia torbieli 14cm ale niestety byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze i to musieli wyciac wiec ja walcze z tylko jednym jajnikiem i jajowodem. Teraz w grudniu chce isc do gina by zrobil monitoring i sprawdzil czy pecherzyki ladnie rosna i czy pekaja. Ostatnio mialam monitoring, pecherzyki ladnie rosly,dostalam ovitrele ale nie skontrolowalam czy po zastrzyku pekl pecherzyk.Nie dziwie Ci się, że masz chwile zwątpienia!
Ja się załamałam przy 10!
Ty jak dobrze pamietam miałaś drożność robiona?
Mnie dopiero to czeka i bardzo się stresuje.
Może potrzebujesz jakiejś stymulacji? Sprawdzałas owu? Endometrium? Bierzesz jakieś suplementy?
Ponoć Zobacz załącznik 920644pomaga na zagnieżdżenie [emoji2]
Nie załamuj się Kochana, jeszcze nacieszysz się kreseczkami [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
I powiem Ci ze już nic nie liczę, pierdziele. Ostatnio miałam załamke przez to wszystko, wybuchłam, poplakalam się mojemu, powiedziałam ze już nie bede co miesiąc liczyć, czekac na owu- bo tak na prawde to nawet nie wiem czy ja mam ostatnio :// powiedziałam ze jak będzie chciał to wtedy bd się przytulać, bo ja już nie chce nalegać i nie bede.Ja z reguły 3 dni max. Wiec jutro/pojutrze koniec i na nowo liczenie
Ojej ty tez [emoji53] no nie ciekawie z tymi cukrami [emoji53]@Kaamilaaa i @Maliina dołączam do Was z za wysokim cukrem na czczo. Wczoraj robiłam krzywą i wyniki wyszły 96 - 169 - 139. Wizytę u gina mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że sama dieta wystarczy, bo trochę w ostatnich tygodniach przesadziłam ze słodzonymi napojami. W 13tc glukozę na czczo miałam 86.
Mam tak samo. Ale przez 2 pierwsze dni leci jak z kranu.Wiesz co ja tez ostatnio mam coś skąpe @, 3 dzień @ a mi prawie nic nie leciało :/ 4i5 dzień lekkie plamienie
Oj to współczuje ja miałam kiedyś takie @ mega bolesne i mega obfite... nawet po 7 dni to była masakra. Teraz (z plamieniami) 5 dni i mniej obfiteU mnie jak odkręcony kran. Krótko ale przesadnie i do tego boli
No u mnie pierwszy czasem 2 taki obfitszy, a tak to spokoMam tak samo. Ale przez 2 pierwsze dni leci jak z kranu.
Ja tez brałam 3 lata, przede wszystkim na ustabilizowanie @ bo miałam tak silne i co 21d anty mi pomogły, wyregulowaly cykle, nie miałam i nie mam już tak obfitych i bolesnych @. Ale za to po odstawieniu problemy ze skóra miałam co chwile coś wyskakiwałoJa też tabletkami sobie wyrownalam cykle. Ja brałam tabletki z podwójnym zastosowaniem. Na wyrównanie cykli, a później już korzystałam z nich typowo anty, ale teraz po odstawieniu cykle są ok.