reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie dziwie Ci się, że masz chwile zwątpienia!
Ja się załamałam przy 10!
Ty jak dobrze pamietam miałaś drożność robiona?
Mnie dopiero to czeka i bardzo się stresuje.
Może potrzebujesz jakiejś stymulacji? Sprawdzałas owu? Endometrium? Bierzesz jakieś suplementy?
Ponoć Zobacz załącznik 920644pomaga na zagnieżdżenie [emoji2]
Nie załamuj się Kochana, jeszcze nacieszysz się kreseczkami [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Nie, ja droznosci nie mialam. 1 marca mialam operacje usuniecia torbieli 14cm ale niestety byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze i to musieli wyciac wiec ja walcze z tylko jednym jajnikiem i jajowodem. Teraz w grudniu chce isc do gina by zrobil monitoring i sprawdzil czy pecherzyki ladnie rosna i czy pekaja. Ostatnio mialam monitoring, pecherzyki ladnie rosly,dostalam ovitrele ale nie skontrolowalam czy po zastrzyku pekl pecherzyk.
Ty juz jestes umowiona na droznosc?

Ja z reguły 3 dni max. Wiec jutro/pojutrze koniec i na nowo liczenie :(
I powiem Ci ze już nic nie liczę, pierdziele. Ostatnio miałam załamke przez to wszystko, wybuchłam, poplakalam się mojemu, powiedziałam ze już nie bede co miesiąc liczyć, czekac na owu- bo tak na prawde to nawet nie wiem czy ja mam ostatnio :// powiedziałam ze jak będzie chciał ❤️ to wtedy bd się przytulać, bo ja już nie chce nalegać i nie bede.

@Kaamilaaa i @Maliina dołączam do Was z za wysokim cukrem na czczo. :( Wczoraj robiłam krzywą i wyniki wyszły 96 - 169 - 139. Wizytę u gina mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że sama dieta wystarczy, bo trochę w ostatnich tygodniach przesadziłam ze słodzonymi napojami. W 13tc glukozę na czczo miałam 86.
Ojej ty tez [emoji53] no nie ciekawie z tymi cukrami [emoji53]
Ale mysle ze u Ciebie tez sama dieta i pilnowanie cukrow na czczo wystarczy

Ja w tym cyklu zaczęłam pić siemię lniane i zakupiłam conceive plus. Myślałam o tym wiesiolku, ale z racji że nie wiem konkretnie kiedy pojawia się owulacja wolałam z nim nie kombinować. Tak czy siak mam zamiar trochę odpuścić, nie spinać się z co drugim dniem, a korzystać z ochoty :-D

reklama
Ja też tabletkami sobie wyrownalam cykle. Ja brałam tabletki z podwójnym zastosowaniem. Na wyrównanie cykli, a później już korzystałam z nich typowo anty, ale teraz po odstawieniu cykle są ok.
Ja tez brałam 3 lata, przede wszystkim na ustabilizowanie @ bo miałam tak silne i co 21d:eek: anty mi pomogły, wyregulowaly cykle, nie miałam i nie mam już tak obfitych i bolesnych @. Ale za to po odstawieniu problemy ze skóra miałam 8-) co chwile coś wyskakiwało

Do góry