reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli duże koszta więc na razie odpuszczam ;) jak nie wyjdzie z pół roku wtedy zacznę myśleć :)
Zależy jaki lekarz i jakie koszta.
Tak jak ja płacę też 150 zl ale jeśli mam monitoring cyklu i reszta to u mnie tyle dobry lekarz że czasami za wizytę bierze już mniej jak już mam kilka wizyt.
U mnie udało się przy drugim cyklu stymulacji ale radość trwała do 10 tygodnia.
Teraz czekam na @ i zaczynam znowu stymulacje i jestem w trakcie badań.

reklama
@Alexa1905 jak sie czujesz? Ustalo plamienie?

Dziękuję za troskę
Wzięłam na noc luteine i dzisiaj jest lepiej. Nie moge tego nazwać plamieniem- tylko co druga wizytę w toalecie mam śluz delikatnie zabarwiony na różowo, a czasami czysty. Jest tego mało że na wkladce nie widać, tylko na papierze. Nie musiałam dzisiaj brać nospy, bo brzuch nie bolał.
I teraz się zastanawiam czy plamienie ustalo, bo ustalo czy to zasługa luteiny...
Mam mętlik w glowie: jutro z rana odbiorę wyniki, bo razem z betka robilam progesteron i tarczyce.
Powiedzcie mi czy jak mam za wysokie TSH to może to być przyczyną plamien?

Dziewczyny jak robiłam w czwartek bete i jak zrobię jutro to i tak muszę powtórzyć w środę, nie? Za dużo czasu między jednym A drugim badaniem żeby sprawdzić prawidłowy przyrost.
W tym laboratorium, w którym robilam poprzednio na wyniki czeka się prawie 1.5 dnia. A w inny labo rano robisz A po południu masz wynik. Chyba wolę to drugie labo, ale nie będę mogła porównać wyniku z tym czwartkowym :(

Ja robilam bete 2 razy i wazne bylo dla mnie czy rośnie. Niski przyrost rzuci sie w oczy ale jeśli czujesz sie niespokojna to powtorz w srode. Mam nadzieje ze progesteron u Ciebie bedzie ok bo on faktycznie lubi powodować plamienia. Daj znac jak bedziesz miala wyniki.

Jesli chcesz porownac wyniki oba muszą byc z tego samego laboratorium.

Ja robilam bete 2 razy i wazne bylo dla mnie czy rośnie. Niski przyrost rzuci sie w oczy ale jeśli czujesz sie niespokojna to powtorz w srode. Mam nadzieje ze progesteron u Ciebie bedzie ok bo on faktycznie lubi powodować plamienia. Daj znac jak bedziesz miala wyniki.

Jesli chcesz porownac wyniki oba muszą byc z tego samego laboratorium.

Wyniki progesteronu będę miała już jutro rano, więc tam chyba od razu zrobię bete. Mam nadzieję, że przyrost będzie na tyle fajny, ze nie będę musiała powtarzać.
Na pewno dam znać, bo ja się nie orientuje dokładnie z tymi wszystkimi wynikami.
Ogólnie chce się jutro dostać do mojego giną, ale nie pamiętam czy w ogóle przyjmuje w poniedziałki :/

reklama
Do góry