reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No ja mam wszystkie wyniki dobre i tylko czekać i się starać...to słyszałam w maju...i co...i nic folik biorę i nic...mysle że Po nowym roku pójdę do mojego gin i mu powiem co myślę co oczekuje i albo mi pomoże kakretnie leki coś działać albo zmieniam lekarza.nie chce w niego wątpić bo to bardzo dobry lekarz z poznania ale i wiecznie czekać nię będę na samym foliku i marzyc wierzyć w każdy cykl że może teraz..puki co jestem jakas roz żalona i nie chce mi się nawet starać Ale jak zmieni się moje podejście to tak zrobię.
Wiesz co u mnie też wyniki dobre mamy lekarz zlecił mnóstwo badań zapłaciłam coś koło 1500 zł. ...jedynie wierze ze laparoskopia mi pomoże bo mowil ze jajniki były zapchane sluzem wiec przetkali je ....

@Alexa1905 ja z tą nospa bym uważała, bo nospa jest rozkurczowa więc w Twojej sytuacji lepiej unikać tego typu leków. Lepiej weź apap albo ibuprom.
Akurat ibuprom na tym etapie ciąży jest nie wskazany. Ewentualnie jesli lekarz zaleci gdy jest konieczny.
Nospa jest bezpieczna, podawana nawet w szpitalach gdy dziewczyny leza na podtrzymaniu ciąży wiec mozna ja brac a nawet trzeba jeśli boli brzuch, sa skurcze.

Akurat ibuprom na tym etapie ciąży jest nie wskazany. Ewentualnie jesli lekarz zaleci gdy jest konieczny.
Nospa jest bezpieczna, podawana nawet w szpitalach gdy dziewczyny leza na podtrzymaniu ciąży wiec mozna ja brac a nawet trzeba jeśli boli brzuch, sa skurcze.

W pierwszym trymestrze przeciwbolowo mozna tylko paracetamol. Lezalam w szpitalu i mi podawali.

@Alexa1905 ja też miałam jednodniowe plamienia w czasie spodziewanej @ i ból jak na @. I to były jedyne plamienia, teraz leci 24tc.
Btw. na naszym marcowym wątku pierwsze dzieciątko już na świecie!..

reklama
Dziś miała przyjść @. I o ile wczoraj czułam że na cos się zanosi, o tyle dziś jest spokój. Wczoraj bolał mnie brzuch, miałam kiepskie samopoczucie. Zauważyłam już żółty śluz i nawet wkładam sobie trochę głębiej papier żeby zobaczyć jaki się zbiera tam głębiej - no i zbierał się nieco różowo brązowy. Dziś przez cały dzień był podobny, aż do wieczora. Od wieczora nic. Czysto. Na bieliźnie także. Jeśli to początki @ (choć dziwne, nigdy takich nie miałam) to niech przyjdzie i pójdzie. A jeśli @ się nie rozkręci to liczę po cichutko, że może jednak... Eh, dziwne to wszystko. Dodam że mam sahare w pochwie. :-/

Do góry