1
174974
Gość
Hej hej! Chwilę mnie tu nie było, ale jestem ciekawa jak tam starania? Kto ujrzał ||?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co u mnie też wyniki dobre mamy lekarz zlecił mnóstwo badań zapłaciłam coś koło 1500 zł. ...jedynie wierze ze laparoskopia mi pomoże bo mowil ze jajniki były zapchane sluzem wiec przetkali je ....No ja mam wszystkie wyniki dobre i tylko czekać i się starać...to słyszałam w maju...i co...i nic folik biorę i nic...mysle że Po nowym roku pójdę do mojego gin i mu powiem co myślę co oczekuje i albo mi pomoże kakretnie leki coś działać albo zmieniam lekarza.nie chce w niego wątpić bo to bardzo dobry lekarz z poznania ale i wiecznie czekać nię będę na samym foliku i marzyc wierzyć w każdy cykl że może teraz..puki co jestem jakas roz żalona i nie chce mi się nawet starać Ale jak zmieni się moje podejście to tak zrobię.
Akurat ibuprom na tym etapie ciąży jest nie wskazany. Ewentualnie jesli lekarz zaleci gdy jest konieczny.@Alexa1905 ja z tą nospa bym uważała, bo nospa jest rozkurczowa więc w Twojej sytuacji lepiej unikać tego typu leków. Lepiej weź apap albo ibuprom.
Akurat ibuprom na tym etapie ciąży jest nie wskazany. Ewentualnie jesli lekarz zaleci gdy jest konieczny.
Nospa jest bezpieczna, podawana nawet w szpitalach gdy dziewczyny leza na podtrzymaniu ciąży wiec mozna ja brac a nawet trzeba jeśli boli brzuch, sa skurcze.