Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie mogę uwierzyć. Dostałam wiadomość z laboratorium - beta 35,6 ♡♡♡
@Alexa1905- jak tam sytuacja? Będziesz robiła przyrost bety?
A bierzesz duphaston/luteine ?Dzisiaj nie mam gdzie, więc pozostaje mi czekać do poniedziałku. Nadal plamie jakoś na brązowo- różowo. Mam bóle brzucha więc na to wzięłam nospe. Ale jakoś się nie nastawiam na pozytywny "finał"
To moja 4 ciąża - przy pierwszej żadnych plamień, A w dwóch kolejnych to oznaczało poronienie...
Na raz mozesz wziac dwie. Ja tak bralam ostatnio jak rozbolal mnie brzuch. Do tego magnez. A jak chodzi o luteine to ja bym brala, na pewno nie zaszkodzi a moze pomoc wiec ja bym sie nie zastanawiała.Powiedzcie mi Dziewczyny ile tej nospy mogę brać? Któraś się orientuję?
No i tak się zastanawiam: została mi luteina dopochwowa z poprzedniej ciąży i zastanawiam się czy ja brać czy poczekać do wizyty u giną?
Ja też postanowiłam się za siebie wziąć. Ale pewnie też nic z tego, bo potwornie się czuję. Wieczorem temperatura mi skacze do 37 (rzadko kiedy taką mam, więc dla mojego organizmu to jakaś trauma), mdli mnie niesamowicie. Dlatego póki mnie nie rozłoży kompletnie siłownię będę musiała odpuścić :/Hejo dziewczyny Ja tak wpadam o sobie przypomniec. Szkoda ze na forum ostatnio zla passa ale licze ze w koncu ktos procz @Alexa1905 ja przelamie. Ja dzis 25 dc. We wtorek @ i juz jestem zla bo 2 dni bede musiala spasowac z silownia bo wtedy zdycham Jakos strasznie napalilam sie na odchudzanie...