reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jaka masz przyczynę niepowodzeń? Bo my mamy wszystkie badania dobre powód :nieplodnosc wtorna czyli nie wiadomo czego tak jest.
No ja mam wszystkie wyniki dobre i tylko czekać i się starać...to słyszałam w maju...i co...i nic folik biorę i nic...mysle że Po nowym roku pójdę do mojego gin i mu powiem co myślę co oczekuje i albo mi pomoże kakretnie leki coś działać albo zmieniam lekarza.nie chce w niego wątpić bo to bardzo dobry lekarz z poznania ale i wiecznie czekać nię będę na samym foliku i marzyc wierzyć w każdy cykl że może teraz..puki co jestem jakas roz żalona i nie chce mi się nawet starać Ale jak zmieni się moje podejście to tak zrobię.

reklama
A ja się za szybko ucieszyłam... zaczęłam plamic i mam bóle jak na @, więc okres przyjdzie pewnie o czasie ( termin na jutro) :(
Och... nigdy nie będę robic testów przed dniem spodziewanej @ A najlepiej poczekam jeszcze z 2 dni...
Jestem teraz zdezorientowana... eh.. chyba spróbuje zasnąć :/

A ja się za szybko ucieszyłam... zaczęłam plamic i mam bóle jak na @, więc okres przyjdzie pewnie o czasie ( termin na jutro) :(
Och... nigdy nie będę robic testów przed dniem spodziewanej @ A najlepiej poczekam jeszcze z 2 dni...

Plamienie w terminie @ się zdarza, trzymam kciuki żeby to było niegroźne..
Daj znać jutro.

Zdarza się plamienie na @, ja tez miałam. Brązowe 1 dzień. Ale poznuej już brałam dupka

Nie załamuj się. Tak podobno się zdarza, niektóre dziewczyny opisują, że czuły ból jak na @ a ona nie przyszła. Ja mam dostać dziś i czekam aż się w koncu pojawi :-/ wczoraj pobolewal mnie brzuch i śluz z białego zmienił się na żółtawy, ale na razie nic się jeszcze nie dzieje.

U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

reklama
U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

A może nie przyjdzie ;) i tego Ci życzę :tak:

Do góry