reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jaka masz przyczynę niepowodzeń? Bo my mamy wszystkie badania dobre powód :nieplodnosc wtorna czyli nie wiadomo czego tak jest.
No ja mam wszystkie wyniki dobre i tylko czekać i się starać...to słyszałam w maju...i co...i nic folik biorę i nic...mysle że Po nowym roku pójdę do mojego gin i mu powiem co myślę co oczekuje i albo mi pomoże kakretnie leki coś działać albo zmieniam lekarza.nie chce w niego wątpić bo to bardzo dobry lekarz z poznania ale i wiecznie czekać nię będę na samym foliku i marzyc wierzyć w każdy cykl że może teraz..puki co jestem jakas roz żalona i nie chce mi się nawet starać Ale jak zmieni się moje podejście to tak zrobię.

reklama
A ja się za szybko ucieszyłam... zaczęłam plamic i mam bóle jak na @, więc okres przyjdzie pewnie o czasie ( termin na jutro) :(
Och... nigdy nie będę robic testów przed dniem spodziewanej @ A najlepiej poczekam jeszcze z 2 dni...
Jestem teraz zdezorientowana... eh.. chyba spróbuje zasnąć :/

A ja się za szybko ucieszyłam... zaczęłam plamic i mam bóle jak na @, więc okres przyjdzie pewnie o czasie ( termin na jutro) :(
Och... nigdy nie będę robic testów przed dniem spodziewanej @ A najlepiej poczekam jeszcze z 2 dni...

Plamienie w terminie @ się zdarza, trzymam kciuki żeby to było niegroźne..
Daj znać jutro.

Zdarza się plamienie na @, ja tez miałam. Brązowe 1 dzień. Ale poznuej już brałam dupka

Nie załamuj się. Tak podobno się zdarza, niektóre dziewczyny opisują, że czuły ból jak na @ a ona nie przyszła. Ja mam dostać dziś i czekam aż się w koncu pojawi :-/ wczoraj pobolewal mnie brzuch i śluz z białego zmienił się na żółtawy, ale na razie nic się jeszcze nie dzieje.

U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

reklama
U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

A może nie przyjdzie ;) i tego Ci życzę :tak:

Do góry