Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety Kasiu... ale jak już kiedyś wam tu pisałam negatywy przestały mnie zaskakiwać.... Ale nie ma co rozpamiętywać tego, co było.... Może 12 będzie szczesliwy
Hej dziewczyny, ja wpadam wam tylko powiedzieć dobranoc i miłych snów w 1 dc.... No i zaczął się 12 cykl starań....
U Ciebie 12 a u mnie 2x tyle EehNo niestety Kasiu... ale jak już kiedyś wam tu pisałam negatywy przestały mnie zaskakiwać.... Ale nie ma co rozpamiętywać tego, co było.... Może 12 będzie szczesliwy
Ja już trace nadzieje, ze kiedykolwiek zostanę mama ;( przerasta mnie to wszystko, a starałam się nie myśleć, myslakam ze dałam rade odpuścić ale niestety dla mnie to za dużo cały czas się myśli przed @ - głowa zawalona fajnie się mówi komuś, ale samemu nie da się nie myśleć ( mam dosyć ;(