Dziewczynki
Beta HCG w 6/7 dzień po owu 1.2 mlu/ml
..... ? [emoji848][emoji848][emoji848]
A normy labo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki
Nie jestem w tej dziedzinie ekspertem, ale to raczej nie oznacza ciąży (póki co). Życzę Ci, aby za jakiś czas poziom się podniósłDziewczynki
Koniecznie rano zrób zdjecie!!Ale się kiepsko czuję. Mam okropne mdłości i cholernie jestem zmęczona... nawet nie mam siły nakręcac się na cokolwiek. Choć w głowie świeci czerwone światełko, ze ostatni raz czułam się tak w drugiej ciąży i to też jeszcze przed data @... szkoda że ta beta dopiero jutro ok. 14 - 15... kupilam kolejny test, zrobię jutro rano. Ciekawe czy ten cień cienia przerodzi się w delikatną kreske?
Dokladnie, w 6/7dpo moglo jeszcze nie byc zagniezdzenia a tu juz chcecie bete robic ? Nie ma sensu, bete najlepiej robic okolo 10dpo nie wcześniej.Dziewczyny 6/7 dpo serio nie ma sensu w ogóle robic bety... ja też jestem niecierpliwa ale chyba nie az tak ;D te 10dpo spoko, wiadomo lepiej 14.. bo teraz co 1,2 wynik znaczy ciąży nie ma ale i tak zostaja domysły a moze sie udalo tylko za wcześnie
Tym bardziej ze zagniezdzenie jest 6-12 dpo, a beta wytwarza sie po 48h, wiec nawet w najleszym scenariuszu ktorego zycze każdej z nas i zagniezdzeniu juz w 6 dniu, tak wcześnie beta nie ma szans wyjsc.Dokladnie, w 6/7dpo moglo jeszcze nie byc zagniezdzenia a tu juz chcecie bete robic ? Nie ma sensu, bete najlepiej robic okolo 10dpo nie wcześniej.
Wyniki ponizej 5 oznaczaja brak ciąży
brak ciazy. niektore laboratoria maja taka norme na negatyw.Dziewczynki
ja pisalam ze znajoma 2 dni przed planowana @ miala negatywna bete a 2 dni pozniej zrobila test wyszedl pozytywny i poleciala znow na bete i byla juz pozytywna. czasami dzien dwa robi duza roznice. wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzi i wytworzy wtedy hcg.dlatego zaleca sie robic testy i bety w dniu spoddziewanej @ choc wiem jak ciezko wytrzymac.@Maliina kochana, chyba Ty pisałaś, że jakaś dziewczyna też miała negatywną betę, a mimo to była w ciąży?
No to robiła tak jak i ja, dwa dni przed miesiączką. No nic. Teraz czekam cierpliwie do soboty. Tak na prawdę nie wiem kiedy była owu - mnieej więcej wiem tylko kiedy były dni płodne. Te pobolewania brzucha w ubiegły czwartek dały mi do myślenia, ale nie ma co gdybac, czas pokaże.ja pisalam ze znajoma 2 dni przed planowana @ miala negatywna bete a 2 dni pozniej zrobila test wyszedl pozytywny i poleciala znow na bete i byla juz pozytywna. czasami dzien dwa robi duza roznice. wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzi i wytworzy wtedy hcg.dlatego zaleca sie robic testy i bety w dniu spoddziewanej @ choc wiem jak ciezko wytrzymac.