reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny 6/7 dpo serio nie ma sensu w ogóle robic bety... ja też jestem niecierpliwa ale chyba nie az tak ;D te 10dpo spoko, wiadomo lepiej 14.. bo teraz co 1,2 wynik znaczy ciąży nie ma ale i tak zostaja domysły a moze sie udalo tylko za wcześnie :p

Ale się kiepsko czuję. Mam okropne mdłości i cholernie jestem zmęczona... nawet nie mam siły nakręcac się na cokolwiek. Choć w głowie świeci czerwone światełko, ze ostatni raz czułam się tak w drugiej ciąży i to też jeszcze przed data @... szkoda że ta beta dopiero jutro ok. 14 - 15... kupilam kolejny test, zrobię jutro rano. Ciekawe czy ten cień cienia przerodzi się w delikatną kreske?
Koniecznie rano zrób zdjecie!! :)
Czekamy z niecierpliwością ;)

Dziewczyny 6/7 dpo serio nie ma sensu w ogóle robic bety... ja też jestem niecierpliwa ale chyba nie az tak ;D te 10dpo spoko, wiadomo lepiej 14.. bo teraz co 1,2 wynik znaczy ciąży nie ma ale i tak zostaja domysły a moze sie udalo tylko za wcześnie :p
Dokladnie, w 6/7dpo moglo jeszcze nie byc zagniezdzenia a tu juz chcecie bete robic ? Nie ma sensu, bete najlepiej robic okolo 10dpo nie wcześniej.
Wyniki ponizej 5 oznaczaja brak ciąży

Dokladnie, w 6/7dpo moglo jeszcze nie byc zagniezdzenia a tu juz chcecie bete robic ? Nie ma sensu, bete najlepiej robic okolo 10dpo nie wcześniej.
Wyniki ponizej 5 oznaczaja brak ciąży
Tym bardziej ze zagniezdzenie jest 6-12 dpo, a beta wytwarza sie po 48h, wiec nawet w najleszym scenariuszu ktorego zycze każdej z nas i zagniezdzeniu juz w 6 dniu, tak wcześnie beta nie ma szans wyjsc.

@Maliina kochana, chyba Ty pisałaś, że jakaś dziewczyna też miała negatywną betę, a mimo to była w ciąży?
ja pisalam ze znajoma 2 dni przed planowana @ miala negatywna bete a 2 dni pozniej zrobila test wyszedl pozytywny i poleciala znow na bete i byla juz pozytywna. czasami dzien dwa robi duza roznice. wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzi i wytworzy wtedy hcg.dlatego zaleca sie robic testy i bety w dniu spoddziewanej @ choc wiem jak ciezko wytrzymac.

Wyczytałam coś takiego,,
ja pisalam ze znajoma 2 dni przed planowana @ miala negatywna bete a 2 dni pozniej zrobila test wyszedl pozytywny i poleciala znow na bete i byla juz pozytywna. czasami dzien dwa robi duza roznice. wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzi i wytworzy wtedy hcg.dlatego zaleca sie robic testy i bety w dniu spoddziewanej @ choc wiem jak ciezko wytrzymac.
No to robiła tak jak i ja, dwa dni przed miesiączką. No nic. Teraz czekam cierpliwie do soboty. Tak na prawdę nie wiem kiedy była owu - mnieej więcej wiem tylko kiedy były dni płodne. Te pobolewania brzucha w ubiegły czwartek dały mi do myślenia, ale nie ma co gdybac, czas pokaże.

reklama
Do góry