reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wy wszystkie tak o tych testach i ja też trochę myślę chcoiaz wiem, że szanse bardzooooo małe to gdzieś z tyłu głowy jest a nóż może się udało, @ planowo na przyszłą sobote/niedzielę więc za tydzień wszystko się wyjaśni :) i pewnie będę musiała napisać, że zaczynam 2 cykl starań ;)

Po wizycie jestem zadowolona. Caly czas - 2kg.z maluchem wszystko wporzadku. Plyn owodniowy w normie, lozysko rowniez, szyjka zamknieta i macica siega juz do pepka. Na usg nadal 2 raczki i 2 nozki oraz komplet paluszkow.sprawdzal lekarz takze serduszko i wszystko na ta chwile wyglada idealnie. Plec sam szukal po czym zapytal czy w ogóle ma szukac? Ale niestety dzidzius tak sobie pepowina fikal mial ja tak miedzy nozkami ze bylo ciezko. Z zadnej str nie dalo sie podejsc. Powiedzial ze sklanialby się ze chlopiec ale to jak wrozenie z fusow i mamy sie do tej mysli nie przyzwyczajac. Na nastepnej wizycie moze bedzie bardziej wspolpracujacy. I super bo zwolnienie dostalam juz elektroniczne i moglam sobie oszczedzic wizyty w firmie :)
Super ze wszystko dobrze❤️

reklama
Do góry