Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 5 dni po owu 1,2 betę a teraz jestem w 27 tyg ciazy. Także czasem się zdarzaDziewczynki
Beta HCG w 6/7 dzień po owu 1.2 mlu/ml
..... ? [emoji848][emoji848][emoji848]
[emoji3][emoji16][emoji38][emoji41][emoji7][emoji14]Ja miałam 5 dni po owu 1,2 betę a teraz jestem w 27 tyg ciazy. Także czasem się zdarza
Super ze wszystko dobrzePo wizycie jestem zadowolona. Caly czas - 2kg.z maluchem wszystko wporzadku. Plyn owodniowy w normie, lozysko rowniez, szyjka zamknieta i macica siega juz do pepka. Na usg nadal 2 raczki i 2 nozki oraz komplet paluszkow.sprawdzal lekarz takze serduszko i wszystko na ta chwile wyglada idealnie. Plec sam szukal po czym zapytal czy w ogóle ma szukac? Ale niestety dzidzius tak sobie pepowina fikal mial ja tak miedzy nozkami ze bylo ciezko. Z zadnej str nie dalo sie podejsc. Powiedzial ze sklanialby się ze chlopiec ale to jak wrozenie z fusow i mamy sie do tej mysli nie przyzwyczajac. Na nastepnej wizycie moze bedzie bardziej wspolpracujacy. I super bo zwolnienie dostalam juz elektroniczne i moglam sobie oszczedzic wizyty w firmie
Jejku bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co przechodzisz jak będziesz chciała porozmawiać to odezwij się w prywatnej wiadomościNarzeczony mnie zostawił [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Nie wierzę co mnie jeszcze spotka
Hej dziewczyny, ja wpadam wam tylko powiedzieć dobranoc i miłych snów w 1 dc.... No i zaczął się 12 cykl starań....
NieHej dziewczyny, ja wpadam wam tylko powiedzieć dobranoc i miłych snów w 1 dc.... No i zaczął się 12 cykl starań....
Nie, już widzę żywa krew. Więc dziś startujemy z 7cs.
Kolejna @ 21.12 - testów owu mam mnóstwo. Zobaczymy jak będą wykrywać owu.