Ladym00n
Fanka BB :)
Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykleI co, przyszła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykleI co, przyszła?
Hej do @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ja to chyba się uzależnilam od testów... Tylko czekam na poranek. A i postanowiłam, że pójdę na betę.Hej U mnie też tylko 3 dni do @... Mam w domu jeden tescik i tak mnie kusi, żeby go jutro rano zrobić... Ale nie wiem czy jest sens tak wcześnie
Termin mam na 23.11, pojutrze.A jestes już po terminie?
Przykro mi, że jednak @ przyszła.Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykle
U mnie niestety tylko jeden, ostatni test w domu. Ten z allegro. Powiedziałam sobie, że jutro nie zrobię. Przemogę się. Muszę wytrzymać do 23.11
Ja też nie hahahaJutro już 22 ja bym nie wytrzymała
Ja to chyba się uzależnilam od testów... Tylko czekam na poranek. A i postanowiłam, że pójdę na betę.
Dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie :*Ja chyba nie wytrzymam i też zrobię jutro ten test. Jak wyjdzie chociaż cień to lecę na betę i umawiam się do gina
Trzymam kciuki