reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chciałabym ale nie nastawiam się żeby się nie rozczarować, brzuch boli jak na @.... A piersi są takie dziwne niby nie bolą a bolą takie nie wiadomo co, najbardziej bolą mnie w nocy i rano
mnie brzuch bolal takze na @.. piersi w ogole nie bolaly na poczatku i mialam taki kremowy sluz ktorego nigdy nie obserwowalam tak dlugo po owu.. po czym zamienil sie w wode az przeciekalam. trzymam kciuki. na kiedy masz miec @?

reklama
Dziewczyny wczoraj jak byłam u gina to stwierdził że ciałko żółte jest krwotoczne miała tak któraś z Was ? I mam jeszcze pytanie o śluz jestem w drugiej fazie cyklu około 5 dni po owulacji i dzisiaj pojawila mi się taka bardzo gęsta biała wydzielina, zazwyczaj miałam białą, gęstą, ale raczej coś w rodzaju kremu, a teraz taka jakby grudkowata, nie mam żadnego swędzenia, pieczenia nic kompletnie, na USG też lekarz nie stwierdził, żadnych niepokojących rzeczy...
nie znam sie absolutnie ale z ciekawosci poczytalam wpisy na necie i podobno czesto sie to zdarza i wielu ginekologow uwaza ze moze dojsc do zaplodnienia z takim cialkiem.

Hej dziewczyny. Ja zaczynam panikowac. Jutro mam transfer to już mój drugi. Będę miała podana blastocyste. Jestem po biopsji endometrium. Jutro czeka na nas embrioglue i tractocile. Zrobiłam już chyba wszystko co można. Dieta i inne ale boję się że znów się nie uda. Powiedzcie jak radzicie sobie ze stresem i niepokojem? Pozdrawiam i życzę każdej powodzenia w próbach.

nie znam sie absolutnie ale z ciekawosci poczytalam wpisy na necie i podobno czesto sie to zdarza i wielu ginekologow uwaza ze moze dojsc do zaplodnienia z takim cialkiem.
Też czytałam, a mój gin raczej nie przyjął tego za fizjologię :/ i jeszcze teraz ta wydzielina ciekawe czy to nie jakiś grzybek eh :/ pobrał mi cytologie więc zobaczymy jak będzie :)

mnie brzuch bolal takze na @.. piersi w ogole nie bolaly na poczatku i mialam taki kremowy sluz ktorego nigdy nie obserwowalam tak dlugo po owu.. po czym zamienil sie w wode az przeciekalam. trzymam kciuki. na kiedy masz miec @?
@ powinna być w sobotę... . Ale dziś już obudziłam się z uczuciem typowego @ i takim samym bólem a piersi nie bolą w ogóle teraz.... Tylko temperatura się trzyma

reklama
Do góry