reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chciałabym ale nie nastawiam się żeby się nie rozczarować, brzuch boli jak na @.... A piersi są takie dziwne niby nie bolą a bolą takie nie wiadomo co, najbardziej bolą mnie w nocy i rano
mnie brzuch bolal takze na @.. piersi w ogole nie bolaly na poczatku i mialam taki kremowy sluz ktorego nigdy nie obserwowalam tak dlugo po owu.. po czym zamienil sie w wode az przeciekalam. trzymam kciuki. na kiedy masz miec @?

reklama
Dziewczyny wczoraj jak byłam u gina to stwierdził że ciałko żółte jest krwotoczne miała tak któraś z Was ? I mam jeszcze pytanie o śluz jestem w drugiej fazie cyklu około 5 dni po owulacji i dzisiaj pojawila mi się taka bardzo gęsta biała wydzielina, zazwyczaj miałam białą, gęstą, ale raczej coś w rodzaju kremu, a teraz taka jakby grudkowata, nie mam żadnego swędzenia, pieczenia nic kompletnie, na USG też lekarz nie stwierdził, żadnych niepokojących rzeczy...
nie znam sie absolutnie ale z ciekawosci poczytalam wpisy na necie i podobno czesto sie to zdarza i wielu ginekologow uwaza ze moze dojsc do zaplodnienia z takim cialkiem.

Hej dziewczyny. Ja zaczynam panikowac. Jutro mam transfer to już mój drugi. Będę miała podana blastocyste. Jestem po biopsji endometrium. Jutro czeka na nas embrioglue i tractocile. Zrobiłam już chyba wszystko co można. Dieta i inne ale boję się że znów się nie uda. Powiedzcie jak radzicie sobie ze stresem i niepokojem? Pozdrawiam i życzę każdej powodzenia w próbach.

nie znam sie absolutnie ale z ciekawosci poczytalam wpisy na necie i podobno czesto sie to zdarza i wielu ginekologow uwaza ze moze dojsc do zaplodnienia z takim cialkiem.
Też czytałam, a mój gin raczej nie przyjął tego za fizjologię :/ i jeszcze teraz ta wydzielina ciekawe czy to nie jakiś grzybek eh :/ pobrał mi cytologie więc zobaczymy jak będzie :)

mnie brzuch bolal takze na @.. piersi w ogole nie bolaly na poczatku i mialam taki kremowy sluz ktorego nigdy nie obserwowalam tak dlugo po owu.. po czym zamienil sie w wode az przeciekalam. trzymam kciuki. na kiedy masz miec @?
@ powinna być w sobotę... . Ale dziś już obudziłam się z uczuciem typowego @ i takim samym bólem a piersi nie bolą w ogóle teraz.... Tylko temperatura się trzyma

reklama
Do góry