reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może plamienie implantacyjne? ;) ja takie miałam ale tydzień po owu (i tym samym po ❤️) w cyklu w którym się udało :) ale to była bardzo mikra brązowa plamka - nie wiem czy każda kobieta tak ma czy nie, ale ja akurat miałam. Potem w dniu spodziewanej @ tez mialam brązowe plamienie już trochę większe, przestraszyłam się bo już wiedziałam ze jestem w ciąży (2dni wcześniej testy robiłam) i szybko jechałam do mojej gin, a ze było dużo za wcześnie by coś zobaczyć na usg przepisała dupka - ale i tak niestety skończyło się, jak się skończyło.
Jednak nie trace nadziei i staram się dalej, mniej się nakręcam, niż przy pierwszej straconej ciąży. Mam tylko nadzieje, zenastepnym razem już będzie dobrze... ❤️

Tobie zycze by jednak było to związane z ciąża nie z @ ! ✊✊

Ja mam w szafce tylko luteine, ale chyba nie bede na własną rekę kombinować. Poczekam co sie wydarzy. Kciukasy oczywiście przyjmuję garściami i dam wam znać jak sie cos rozwinie.
Na razie tylko przy podcieraniu cos tam jest lekko brązowe ale szału nie ma, na wkładce dosłownie jedna plamka. Cały czas mam wrażenie że mam mokro i wydaje mi sie że cos poleci ale na razie cisza. Zobaczymy czy to cisza przed burzą :p

reklama
Myślicie że jak człowiek chce bardzo dziecka to i plamienia sobie siłą woli wywołuje? :D
Bo ja mam wrażenie że jestem idealnym przykładem wszystkich urojonych objawów ciąży :p

Chciałabym moje nadprzyrodzone zdolności przekuć w miliony na koncie na przykład :p Jak będe o nich myślec tak intensywnie jak o ciązy to kto wie może sie uda :D

O matko:( uważaj na siebie Kochana:oo2: Myśle, ze my kobiety nawet w ciąży nie zdajemy sobie sprawy ile dźwiganie nas kosztuje, choć wydaje to się normalna rzeczą (co tam zrobie sama) No a jednak ma to wpływ na dzidziolka :( trzeba się oszczędzać. A tym bardziej już w zaawansowanej ciąży.
Dobrze, ze wszystko dobrze❤️

Malina gdzie kupowałas detektor i jak cenowo to wyglada? :) to jest wypełni bezpieczne dla maluszka? Potrzeba do tego żelu?
Ja kupilam angel sounds uzywany na olx za 20zl. Niby bezpieczne ale zalecaja uzywac nie dluzej niż 10min w ciagu dnia. Ja używam zazwyczaj wieczorem doslownie na chwilke.. Mlodaa 1 sluchawki ja drugie posluchamy dzidzi serduszko włączamy stoper i licze tetno i to koniec. Zel jest zalaczony ale ja mam uczulenie wiec uzywam do tego wody albo oliwki.

Tylko na prenatalnych w 13 tc podali mi ze chlopiec a i do tej pory moje miejscowe konowaly nawet nie próbowały ocenic. 28.12 mam drugie prenatalne tzw polowkowe befe w 24tc i robimy je w 4d.

Myślicie że jak człowiek chce bardzo dziecka to i plamienia sobie siłą woli wywołuje? :D
Bo ja mam wrażenie że jestem idealnym przykładem wszystkich urojonych objawów ciąży :p

Chciałabym moje nadprzyrodzone zdolności przekuć w miliony na koncie na przykład :p Jak będe o nich myślec tak intensywnie jak o ciązy to kto wie może sie uda :D
Wiesz co, chyba coś w tym jest jak kobieta bardzo myśli o ciąży to ma wszystkie objawy :-D
przed pierwsza ciąża strasznie myślałam, co nie robiłam zeby tylko zajsc... już chyba na łeb prawie dostawałam... kazdy mówił ze za dużo myśle i dlatego nie zajdę... zeby odpuścić.
Ale jak odpuścić jak tak bardzo się pragnie dziecka...
Po roku i 7mcach w koncu sue udało... i właśnie w tym udanym cyklu byłam negatywnie nastawiona, na pewno się znowu nie udało - a tu niespodzianka:) która niestety nie trawala długo :/
Powiem Ci Kochana te przeżycia dały mi dużo do myślenia, teraz inaczej patrzę a życie, jak ma być ciąża to będzie, dałam sobie spokoj nawet z testami owu.
Faktem jest ze wszystko siedzi w głowie, trzeba wyluzować a na pewno się uda :) na objawy już nawet nie patrzę, bo przed 1 ciąża miałam chyba wszystkie :p
Ale 3mam za Ciebie ✊ by jednak to była ciaza❤️
Myśle ze na każda z nas przyjdzie czas, jedne zachodzą szybciej, drugie musza troszke dłużej poczekać.

reklama
Niestety...dostałam okres...:(:(nie wiem z kąt ta 2 kreska na teście ale dostałam okres i nie ma wątpliwości ze ciąży nie ma...:(trudno trzeba działać dalej...
Bardzo bardzo mi przykro. Tak wierzyłam że się udało. Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za kolejny cykl żebyś została sierpniową mamą. Przytulam!

Do góry