reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W poprzedniej ciąży przepisala mi lekarka duphaston żeby wspomóc zajście i brałam go chyba do 16 tygodnia. W tym roku jak byłam u niej na wizycie w maju to powiedziała żeby brać od pozytywnego testu jeśli się uda. Miałam jeszcze parę opakowań więc spytałam telefonicznie czy by nie zacząć brać wcześniej i zalecila 2 razy po 1 tabletce a gdy się uda to żeby zwiększyć dawkę do 3x1. Wizytę mam 3 grudnia więc zobaczymy co dalej. U mnie najprawdopodobniej bez duphastonu nie udałoby się zajść.
A jaki miałaś progesteron przed ciąża? Bo mój był w normie, a w ciąży już za niski :/ znalazłam dupka, ale tylko 16 tabletek mi zostało :( sama nie wiem teraz

reklama
A jaki miałaś progesteron przed ciąża? Bo mój był w normie, a w ciąży już za niski :/ znalazłam dupka, ale tylko 16 tabletek mi zostało :( sama nie wiem teraz
Jak robiłam w pierwszej ciąży na początku (tej poronionej) to miałam 3,5.. Najlepiej to byłoby chyba doradzić się lekarza żeby przepisal Ci więcej opakowań. 16 tabletek to na osiem dni tylko więc chyba by Ci brakło.

Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć ;)
No co ty mówisz❤❤❤gratulacje Kochana!!!:-*ja też miałam w planach testować wcześniej ale grypa mnie dopadła i nie mam na to siły.a jakie objawy miałaś ze skusiłas się na test:)? Miałyśmy owszem razem ale bardzo się cieszę ze już wiesz:-):-)

No co ty mówisz[emoji173][emoji173][emoji173]gratulacje Kochana!!!:-*ja też miałam w planach testować wcześniej ale grypa mnie dopadła i nie mam na to siły.a jakie objawy miałaś ze skusiłas się na test:)? Miałyśmy owszem razem ale bardzo się cieszę ze już wiesz:-):-)
W sumie to tylko spadek energii i takie uczucie jakby gorączki. Nic poza tym :) może jednak skusisz się na test wcześniej?

W sumie to tylko spadek energii i takie uczucie jakby gorączki. Nic poza tym :) może jednak skusisz się na test wcześniej?
Zrobiła bym ale jestem taka chora ze ledwo z łóżka wstaje do toalety a gdzie tu iść do apteki poza tym jestem na lekach i na polopirynie s więc nawet nie myślę o teście...choć bardzo bym chciała już wiedzieć..pewnie i tak nic z tego cyklu więc nie robię sobie złudzeń..Ale zrobię test jak tylko lepiej się poczuje:)dam ci znać:) i trzymam kciuki za ciebie i fasolkę :)uda wam się i w to nie wątp:-*bardzo się cieszę normalnie aż sama bym zrobiła test ale nie mam zapasupoczekam jeszcze troszkę:)

Zrobiła bym ale jestem taka chora ze ledwo z łóżka wstaje do toalety a gdzie tu iść do apteki poza tym jestem na lekach i na polopirynie s więc nawet nie myślę o teście...choć bardzo bym chciała już wiedzieć..pewnie i tak nic z tego cyklu więc nie robię sobie złudzeń..Ale zrobię test jak tylko lepiej się poczuje:)dam ci znać:) i trzymam kciuki za ciebie i fasolkę :)uda wam się i w to nie wątp:-*bardzo się cieszę normalnie aż sama bym zrobiła test ale nie mam zapasupoczekam jeszcze troszkę:)
Czasami dobrze ze nie ma zapasow :p wiem po sobie ze pewnie bym juz leciała do kibelka

A nie ma Ci kto kupić? Życzę dużo zdrówka. Oby Ci przeszło jak najszybciej. Na mnie dobrze imbir działa. Czekam na wieści od Ciebie.

reklama
Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć ;)
Gratuluję!
Jestem tu od kilku dni, ale mam wrażenie że ta grupa szczęście przynosi

Do góry