Piękna beta niespotykane zeby tak szybko ci wyszedl test! Jeszcze raz GRATULACJE! :*Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć
reklama
Misty29
Fanka BB :)
Dziękuję. Też jestem w szoku. Musiałam mieć szybko owulacje bo dziś dopiero 27 dc i wychodzi 3t6dPiękna beta niespotykane zeby tak szybko ci wyszedl test! Jeszcze raz GRATULACJE! :*
IrenaX
Zobaczymy, czy żołnierzyki beda chciały współpracować po nowym roku i tak biore się za monitoring, jak nie wyjdzie - bo to wszystko za długo już trwa:/ a jak u Ciebie ?Oby to bylo to. I 3 mam kciuki bys juz nie dostala @ a ujrzala 2 kreseczki
IrenaX
Oooo super Który cykl starań ? Wspomagałas się czymś ? Dużo mieliście przytulanek ?Hej. Ja też miałam testować za 4 dni. Nawet się umawialysmy z tego co pamiętam że będziemy testować razem. Jednak przeczucie poprowadzilo mnie do testu już w piątek i wyszły dwie kreseczki. Życzę Ci tego samego. Będę trzymać mocno kciuki! Ja dziś robiłam betę i wyszła 652.70. Chyba powoli zaczynam się cieszyć
Misty29
Czwarty. Brałam olej z wiesiołka od dwóch cykli. I duphaston od owulacji bo moim problemem jest niski progesteron. Pierwsza ciąża się nie utrzymała z tego powodu. Druga była od początku na tym leku i się udało. I teraz w trzecim cyklu na duphastonie zaskoczyło. Od 7 dc kochalismy się co dwa dni do 15 dc. Wydaje mi się że owulacje miałam koło 11 dc już.Oooo super[emoji173]️ Który cykl starań ? Wspomagałas się czymś ? Dużo mieliście przytulanek ?
IrenaX
Wyślij nam Kochana pozytywne fluidki
Ja nie robiłam w tym mcu testów owu, ani nie wspomagalam się żelem... co ma być to będzie... myślałam, ze może jestem już po owu, ale dzisiaj czuje mocniej brzuch, wiec chyba jestem w trakcie bynajmniej ten tydzień jeszcze chce poświecić na
Ja nie robiłam w tym mcu testów owu, ani nie wspomagalam się żelem... co ma być to będzie... myślałam, ze może jestem już po owu, ale dzisiaj czuje mocniej brzuch, wiec chyba jestem w trakcie bynajmniej ten tydzień jeszcze chce poświecić na
Misty29
Wysyłam mnóstwo ciążowych fluidów. Łapcie garściami. Dla wszystkich starczy bardzo mocno Wam kibicuje.Wyślij nam Kochana pozytywne fluidki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja nie robiłam w tym mcu testów owu, ani nie wspomagalam się żelem... co ma być to będzie... myślałam, ze może jestem już po owu, ale dzisiaj czuje mocniej brzuch, wiec chyba jestem w trakcie bynajmniej ten tydzień jeszcze chce poświecić na [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja już nie robię bety ani testów. Zamierzam spokojnie czekać do wizyty. Jeszcze trzy tygodnie. Będzie 6t6d to mam nadzieję że już będzie wszystko widać. Trzymajcie też kciuki za mnie bo mając na koncie stratę tak do końca nie potrafię się cieszyć bo wiem że różnie może być.
IrenaX
Aaa, powiem Ci ze ja tez miałam niski progesteron i być może dlatego moja ciąża tez się nie utrzymała w lipcu miałam zabieg.Czwarty. Brałam olej z wiesiołka od dwóch cykli. I duphaston od owulacji bo moim problemem jest niski progesteron. Pierwsza ciąża się nie utrzymała z tego powodu. Druga była od początku na tym leku i się udało. I teraz w trzecim cyklu na duphastonie zaskoczyło. Od 7 dc kochalismy się co dwa dni do 15 dc. Wydaje mi się że owulacje miałam koło 11 dc już.
A dupka bierzesz z własnej woli? Czy lekarz zapisał ? Bo tez tak myślałam, ze może powinnam brać - ale boje się bez zgody lekarza:/ a nawet nie wiem czy mam jeszcze gdzieś paczkę
IrenaX
Bede trzymac! Doskonale Cię rozumiem, sama pewnie bede się martwić, jak się uda... ale nie można się tez zadręczać... nasza forumowa koleżanka Malaga za duzo myslala negatywnie i (wywołała wilka z lasu) ;(Wysyłam mnóstwo ciążowych fluidów. Łapcie garściami. Dla wszystkich starczy bardzo mocno Wam kibicuje.
Ja już nie robię bety ani testów. Zamierzam spokojnie czekać do wizyty. Jeszcze trzy tygodnie. Będzie 6t6d to mam nadzieję że już będzie wszystko widać. Trzymajcie też kciuki za mnie bo mając na koncie stratę tak do końca nie potrafię się cieszyć bo wiem że różnie może być.
Ale Kochana musi być wszystko dobrze
reklama
Misty29
W poprzedniej ciąży przepisala mi lekarka duphaston żeby wspomóc zajście i brałam go chyba do 16 tygodnia. W tym roku jak byłam u niej na wizycie w maju to powiedziała żeby brać od pozytywnego testu jeśli się uda. Miałam jeszcze parę opakowań więc spytałam telefonicznie czy by nie zacząć brać wcześniej i zalecila 2 razy po 1 tabletce a gdy się uda to żeby zwiększyć dawkę do 3x1. Wizytę mam 3 grudnia więc zobaczymy co dalej. U mnie najprawdopodobniej bez duphastonu nie udałoby się zajść.Aaa, powiem Ci ze ja tez miałam niski progesteron i być może dlatego moja ciąża tez się nie utrzymała w lipcu miałam zabieg.
A dupka bierzesz z własnej woli? Czy lekarz zapisał ? Bo tez tak myślałam, ze może powinnam brać - ale boje się bez zgody lekarza:/ a nawet nie wiem czy mam jeszcze gdzieś paczkę