reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A może miałaś owulację dwa razy, czytałam że coś takiego może się zdarzyć ;) ja w trzecią ciążę zaszłam kochając się w dwa dni po @, to był ten jeden raz gdy się nie zabezpieczyliśmy i teoretycznie nie powinno być jeszcze płodnych, a tu taka niespodzianka. Chyba że zaszłam wcześniej a okres dostałam [emoji848] w każdym razie działajcie a nuż widelec się uda ;)
Za pierwszym na pewno nie wyszło bo beta ujemna, a czy wyszlo teraz za tydzien zobaczymy, dzisiaj 36dc.

reklama
Też myślałam czy to w porządku popracować chwilę dostać umowę i zaraz w ciąży być, ale czuję, że nigdy dobrego momentu nie będzie, teraz też nie jest idealny moment, ale czy kiedykolwiek on nastąpi ? Zresztą jeśli będzie wszystko w porządku to nie zamierzam od razu brać L4 więc postaram się kogoś wprowadzić na moje miejsce i na ile będę mogła zachować się "FAIR"
To jest prawda, nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko. Dlatego ja odkładałam ciążę na potem bo jeszcze cos, bo chciałam do pracy, bo młody za młody i mnóstwo bo... Ale teraz te lata mi tak szybko uciekły i żałuję że tyle czekałam. I teraz jak się staramy to się nie udaje. Umowę mam jeszcze do listopada następnego roku, bardzo bym chciała się wyrobić do tego terminu, jak się nie uda to chce zmienić pracę bo to nie jest praca moich marzeń... Zostawiam to w rękach Boga ;)

To jest prawda, nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko. Dlatego ja odkładałam ciążę na potem bo jeszcze cos, bo chciałam do pracy, bo młody za młody i mnóstwo bo... Ale teraz te lata mi tak szybko uciekły i żałuję że tyle czekałam. I teraz jak się staramy to się nie udaje. Umowę mam jeszcze do listopada następnego roku, bardzo bym chciała się wyrobić do tego terminu, jak się nie uda to chce zmienić pracę bo to nie jest praca moich marzeń...
To 3mam kciuki żeby sie udało, a uda się ma pewno :-) gorzej ze mna bo jak sie nie wyrobilam w 13 cykli to w 3 bedzie problem [emoji23] [emoji12] [emoji23] [emoji12]

Tez tak zawsze mysle... w sumie czekam zeby soe plus minus kazdy określił co by chcial [emoji6]

Ja się cieszę, że wiem, co chce moja mama. Znam jej pasje (haftowanie krzyżykowe) i pod to zbieram prezent.

Nie wiem co kupić M. :/

Dzieci dostaną gry planszowe. Plus starszy Lego jakieś i młodszy chce Duplo.

reklama
Ja się cieszę, że wiem, co chce moja mama. Znam jej pasje (haftowanie krzyżykowe) i pod to zbieram prezent.

Nie wiem co kupić M. :/

Dzieci dostaną gry planszowe. Plus starszy Lego jakieś i młodszy chce Duplo.
Ja M.zawsze pytam i kupuje mu mini preznet niespodzianke a główny sobie wybiera no chyba ze nic nie powie to wtedy kombinuje

Do góry