reklama
Alexa1905
Fanka BB :)
Tzn maks 2, a idealnie w okolicach 1 [emoji6]
Dziękuję bardzo!. Tak mi coś nie pasowało po tym Waszym pisaniu.
W takim razie zrobię świeże badania i lecę do endo.
raz_dwa_trzy
Normy są być może dobre,ale nie jeśli chodzi o starania i ciążę. Te, jak wyżej, powinny być do 2 (czasem do 2,5) A im bliżej 1 tym lepiej.Hej Dziewczyny. Tak piszecie o tej tarczycy i się zastanawiam czy moje wyniki są ok.
Moglybyscie pomoc?
TSH 3 gen. 4,499 ulU/ml (0,27-4,5)
fT4 14,46 pmol/l (10.6 -21.5)
FT3 5,51 pmol/l (4,0 - 8,3)
Anty-TPO <0,8 lU/ml (<8,0)
Kompletnie się na tym nie znam
Tak jak myślałam 5 dzień test owu razi po oczach. Śluz zrobił się kremowy, biały. Więc co mieliśmy zmajstrować to zmajstrowaliśmy.
Zakładam, że za pierwszym razem w 19dc mimo pozytywnych tesów owu, owulacji jednak nie było i owulację miałam jednak teraz 3.11-4.11 (29-30dc). Pewnie był duży pik lh stąd testy pozytywne 5ty dzień z rzędu. 3go o 4go miałam też mega dużo płodnego śluzu parę dni przed również. To by się w sumie zgadzało z tymi testami. Z mężem przytulaliśmy się i 3go i 4go. Więc pozostało mi czekać jakieś 2 tygodnie albo na @ albo na dwie kreski.
Jak się nie uda to w przyszłym miesiącu stwierdziliśmy, że nie robimy żadnych testów ani nic, po prostu dużo sexu i tyle bo to tylko miesza w głowie i człowiek liczy dni zamiast się po prostu cieszyć staraniem.
Zakładam, że za pierwszym razem w 19dc mimo pozytywnych tesów owu, owulacji jednak nie było i owulację miałam jednak teraz 3.11-4.11 (29-30dc). Pewnie był duży pik lh stąd testy pozytywne 5ty dzień z rzędu. 3go o 4go miałam też mega dużo płodnego śluzu parę dni przed również. To by się w sumie zgadzało z tymi testami. Z mężem przytulaliśmy się i 3go i 4go. Więc pozostało mi czekać jakieś 2 tygodnie albo na @ albo na dwie kreski.
Jak się nie uda to w przyszłym miesiącu stwierdziliśmy, że nie robimy żadnych testów ani nic, po prostu dużo sexu i tyle bo to tylko miesza w głowie i człowiek liczy dni zamiast się po prostu cieszyć staraniem.
ForgetMeeNot
Na chłopca wg BDM kochasz się w owu i dzień po. A na dziewczynkę raz na 3-2 dni przed owu. Ja chcę właśnie strzelić na te 2 dni przed owu, ale tak ciężko się wbić nawet czasowo nam. Mijamy się strasznie z M. Kiedy ja wracam z popołudniówki jest północ a on śpi i nie ma opcji by coś zdziałać. Kiedyś próbowaliśmy i nic :/ M. nie dał rady tak wybudzony z głębokiego snu.
Zawsze mam pecha jeśli idzie o tą owu :/ wypadnie w takim tygodniu, że nijak nie dajemy rady. (
Znam ta teorie, u nas jak widać nie zdała egzaminu. Wg niej powinnismy mieć chłopaka, a mamy dziewczynkę. Nie ma co liczyć wg mnie, natura i tak zrobi swoje. A jak plemniki są nnjej ruchliwe np. to mogę niestety nie spotkać się z komórka, czasu im zabraknie
u nas ♥ byly dzien przed owu i dzien po owu. watpie zeby przezylo cokolwiek z 6 dni przed owu. narazie wstepnie byl chlopak ale byl to 13tc wiec caly czas zyje nadzieja ze moze jednak druga coreczkaZnam ta teorie, u nas jak widać nie zdała egzaminu. Wg niej powinnismy mieć chłopaka, a mamy dziewczynkę. Nie ma co liczyć wg mnie, natura i tak zrobi swoje. A jak plemniki są nnjej ruchliwe np. to mogę niestety nie spotkać się z komórka, czasu im zabraknie
no wlasnie ja jestem z tych czujacych i o ile przy staraniach bylo pomocne to na codzien nie lubilam tego. szczyt sluzu rowwniez mozna interpretowac ze lada moment owu a jeszcze lepiej umiec badac sszyjke. moj gin uwaza testy owu za zbedne. dlatego najlepiej chyba sie monitorowac. ja mialam zaplanowane juz 3 cykle u lekarza ale na 1 na szczescie sie skonczylo. prawidlowe wyniki plus monitoring i zaskoczylo.. aaa no i ten jeden cykl praktykowalam dupsko do gory po seksieU mnie szczyt śluzu jest na chwilę przed pozytywnymi testami. Podbrzusze pobolewa mnie całe, a nie np jedna strona. Na pewno nie mam tak, że czuję jak niektóre dziewczyny, że pęcherzyk pęka [emoji4]
martoosia04
Czyli jak jest szczyt śluzu najlepiej boboseksy? Z badaniem szyjki chyba u mnie ok, potrafię wyczuć czy otwarta czy zamknięta. A logiczne, że najlepiej seksy na otwartej prawda? Na grudzień planuje wolne w okolicach owu bo te popołudniówki mnie wykończą i nigdy nie zajdę [emoji23] M. zawsze zaspany i nie daje rady.
reklama
u nas teraz tak ssie zdarzylo ze na dzien przed wyczutą owu byl ogrom wydzieliny i ♥ i pozniej dopiero dzien po owu ale wlasnie zasugerowalam sie sluzem... jak nieraz bywaly suchoty tak teraz od 12dc mialam juz sluz plodny bo lekarz go ocenial i owu wystapila w 17dc.Czyli jak jest szczyt śluzu najlepiej boboseksy? Z badaniem szyjki chyba u mnie ok, potrafię wyczuć czy otwarta czy zamknięta. A logiczne, że najlepiej seksy na otwartej prawda? Na grudzień planuje wolne w okolicach owu bo te popołudniówki mnie wykończą i nigdy nie zajdę [emoji23] M. zawsze zaspany i nie daje rady.
serio nie wwiem co juz mialo wplyw. zaskoczylo ale co bylo tego przyczyna?