reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny zna się któraś na tym. CRP mam 15,3 mg/l i strasznie słaby mocz ;o Z tego co czytam [emoji53] Dobrze, że antybiotyk mam włączony biorę zinnat i czuję się po nim jak po jakimś odlocie

reklama
Znam ta teorie, u nas jak widać nie zdała egzaminu. Wg niej powinnismy mieć chłopaka, a mamy dziewczynkę. Nie ma co liczyć wg mnie, natura i tak zrobi swoje. A jak plemniki są nnjej ruchliwe np. to mogę niestety nie spotkać się z komórka, czasu im zabraknie
Też jestem tego zdania ;) U nas też powinna być dziewczynka wg tej teorii,a jest chłopiec. Myślę,że to podobna loteria jak kalendarz chiński czy ułożenie płodu w pierwszych tygodniach.

Dziewczyny zna się któraś na tym. CRP mam 15,3 mg/l i strasznie słaby mocz ;o Z tego co czytam [emoji53] Dobrze, że antybiotyk mam włączony biorę zinnat i czuję się po nim jak po jakimś odlocie
czytalam gdzies ze crp w ciazy moze byc podwyzszone ale Ty masz stwierdzona bakterie wiec sie nie ma co dziwic. bierz antybiotyk a jak sie zle czujesz przy nim skontaktuj sie z lekarzem moze jest cos innego co moga Ci podac.

czytalam gdzies ze crp w ciazy moze byc podwyzszone ale Ty masz stwierdzona bakterie wiec sie nie ma co dziwic. bierz antybiotyk a jak sie zle czujesz przy nim skontaktuj sie z lekarzem moze jest cos innego co moga Ci podac.
Tzn dziś czuję się lepiej, to była pierwsza dawka więc mnie trzepnął konkretnie a ponoć to jest bardzo dobry antybiotyk.

Tak wiem. Czuję, że chyba anemia będzie mocniejsza [emoji45] jestem strasznie słaba mogłabym ciągle spać teraz [emoji45]
wprowadzilabym na Twoim miejscu produkty bogate w żelazo. leki sie tak nie wchlaniaja a pamietam ze kiedys musialam dostawac dozylnie zelazo bo nic na mnie nie dzialalo. teraz jetem madrzejsza i o ile przed ciaza mialam zawsze ponizej normy zelazo i hemoglobine tak w ciazy mam idealne wyniki. jestem chyba szczesciara bo przy luteinie nie zlapalam zadnej infekcji a wyniki moczu byly wzorowe.

Hej Dziewczyny. Tak piszecie o tej tarczycy i się zastanawiam czy moje wyniki są ok.
Moglybyscie pomoc?
TSH 3 gen. 4,499 ulU/ml (0,27-4,5)
fT4 14,46 pmol/l (10.6 -21.5)
FT3 5,51 pmol/l (4,0 - 8,3)
Anty-TPO <0,8 lU/ml (<8,0)

Kompletnie się na tym nie znam
TSH za wysokie przy staraniach o dzidzię

reklama
Hej dziewuszki:) U mnie przedwczoraj @ sie skonczyla. Jakas byla krotka i ino 1 dzien porzadnego krwawienia. Jest mozliwosc ze to przez ovitrelle?
Tak po za tym 'olalam' ten cykl staraniowo bo i tak pewnie nie wyjdzie. Jedynie co to stres mnie lapie przed poniedzialkiem(badaniami meza).
A co u Was?
@ForgetMeeNot jak sie czujesz? Juz troszke bezpieczniej?

Do góry