reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ja tez rozumiem jak ktos sie decyduje na samo usg, nie moja sprawa [emoji6]
Ja osobiście zastanawiam sie nad tym czy robic usg+papa i jakis inny test (nifty juz nie ma[emoji6])
To nie lepiej od razu zrobic test NIPT czyli nieinwazyjny test wolnego plodowego DNA? On kosztuje od 1500zl do 3000zl w polsce zalezy jaki wybierzesz. Ale masz 99% pewnosci. Dopiero jak wyjdzie negatywny to robi się Inne inwazyjne testy dla potwierdzenia.

reklama
@Malaga00 gratulacje! ❤ piękna wiadomość. Stresik zszedł napewno✊
@martoosia04 właśnie miałam pisać co u Ciebie bo długo się nie odzywałaś...powodzenie w tym cyklu! Działaj jak "te" dni nadeszły. Główka do góry.
Też mam 24dc i liczę na cud. ✊ czasem brak sił Ale się nie poddaje.

@Kaamilaaa @Ewelina 1983 A jak wasze samopoczucie w początkowej fazie zafasolkowania❤❤ dużo zdrówka i formy.

@Malaga00 gratulacje! [emoji173] piękna wiadomość. Stresik zszedł napewno[emoji110]
@martoosia04 właśnie miałam pisać co u Ciebie bo długo się nie odzywałaś...powodzenie w tym cyklu! Działaj jak "te" dni nadeszły. Główka do góry.
Też mam 24dc i liczę na cud. [emoji110] czasem brak sił Ale się nie poddaje.

@Kaamilaaa @Ewelina 1983 A jak wasze samopoczucie w początkowej fazie zafasolkowania[emoji173][emoji173] dużo zdrówka i formy.
U mnie bez zmian, czyli zasnych objawów [emoji20]
To nie lepiej od razu zrobic test NIPT czyli nieinwazyjny test wolnego plodowego DNA? On kosztuje od 1500zl do 3000zl w polsce zalezy jaki wybierzesz. Ale masz 99% pewnosci. Dopiero jak wyjdzie negatywny to robi się Inne inwazyjne testy dla potwierdzenia.
Świetne wieści! A jednak córcia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Właśnie @Kamilaaa np Harmony
Juz pisalam, bede sie orientować dokładnie za jakis czas[emoji6]

reklama
Haha ale super, to samo co u mnie intuicja co do płci zawiodła kompletnie hihi. To super,ze dziewuszka zdrowa :)
to jestem ciekawa jak bedzie ze mna. ja sie nastawilam na coreczke druga. choc ta ciaza jest zupelnie inna niz poprzednia ale nie ma co wierzyc ze przy dziewczynce dzieja sie takie a nie inne rzeczy bo juz znam wiele osob ktore czuly sie podobnie do mnie na synka. poprostu organizm inaczej reaguje na kazda ciaze. tak samo jak nie wierze w ysokie bety dla blizniat czy zgaga przypadku dzieci z wlosami.

Do góry