reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No my plci nie poznamy bo chce mieć niespodzianke do końca [emoji14]
No ja tez za bardzo nie mam problemu zeby ukryć bo narazie nic nie widac a w tym miesiacu wracamy do siebie i do świąt nikt z rodziny mnie nie bedzie widzial [emoji14] tylko wlasnie bardzo by chciala zeby nie bylo jeszcze widac jak juz przyjedziemy i zeby ta informacja do nich dotarla wlasnie jak otworza prezenty spod choinki [emoji7][emoji173]
Rodzice tz jak narazie maja tylko mojego mlodego [emoji6] pamietam jak sie stresowalam przed pierwsza wizyta u jich czy zaakceptuja mnie i młodego, mam nadzieje ze z kooejnego wnuka lub wnuczki beda sie tak samo cieszyć [emoji120]

Mi lekarz od prenatalnych bez pytania wyparował, że widzi chłopca więc uważaj bo mogą Ci zaspojlerować płeć. :p

reklama
Ja bym chciała już w czwartek wiedzieć [emoji17] Ja się nastawiam na siusiolka [emoji23] Bo nie wierze, że może być dziewczynka

Na 100% jeszcze nie stwierdzi ale coś już będzie mógł obstawić. :) Choć część moich marcówek do tej pory nawet nie ma podejrzeń co do płci bo nie miały szczęścia do pozycji dzidzi podczas usg.

Ja tam wole nie pytac lekarza co bedzie zeby sie nie nastawiac a potem nie rozczarowac bo tak na prawde 100% pewnosci to dopiero po porodzie mozna miec [emoji14] ostatnio koleżanka urodzila, miala czesciej niz normalnie usg bo lezala kilka miesięcy w szpitalu i caly czas lekarze mowili ze dziewczynka a tu szok bo jednak sie chopak urodzil [emoji14]

Ja tam wole nie pytac lekarza co bedzie zeby sie nie nastawiac a potem nie rozczarowac bo tak na prawde 100% pewnosci to dopiero po porodzie mozna miec [emoji14] ostatnio koleżanka urodzila, miala czesciej niz normalnie usg bo lezala kilka miesięcy w szpitalu i caly czas lekarze mowili ze dziewczynka a tu szok bo jednak sie chopak urodzil [emoji14]
Ale na 99% pewność jest :) wiadomo,ze bywają takie sytuacje o których wspominasz ale są niezwykle rzadko. Ja to najchętniej na teście ciazowym już bym chciała mieć napisane boy albo girl hehe

Ale na 99% pewność jest :) wiadomo,ze bywają takie sytuacje o których wspominasz ale są niezwykle rzadko. Ja to najchętniej na teście ciazowym już bym chciała mieć napisane boy albo girl hehe
Haha [emoji3] ja to jestem cierpliwa i wole sobie poczekac i miec super niespodzianke przy porodzie [emoji3]

reklama
Do góry