mama.Antosia
Fanka BB :)
To czekajmy razem bo ja planuje robić betę pod koniec tygodnia ,bo też @ nie nadchodzi :/No wiem staram się baaardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekajmy razem bo ja planuje robić betę pod koniec tygodnia ,bo też @ nie nadchodzi :/No wiem staram się baaardzo
Miałam bardzo bolesne miesiączki.A miałaś przy takiej macicy bóle? Bo ja przed ciąża miałam takie bóle przy @
Mi w 1szej ciazy wybil 6 mcu. teraz tez grama brzucha nie ma. chyba ze sie najem kapusty kiszonej i winogronaPowiem Wam, że delikatnie się zaokrągla brzuszek, ale powoli na razie. Ciekawe kiedy mi wybije [emoji16] bo ja bardzo szczupła jestem
Haha [emoji23] Mi lekko się zaokrągla ale nadal malutki [emoji16] Ja jak się najem to wygladam jak w zaawansowanej [emoji23][emoji23]Mi w 1szej ciazy wybil 6 mcu. teraz tez grama brzucha nie ma. chyba ze sie najem kapusty kiszonej i winogrona
O jejku późno ;o U mnie w rodzinie wybijał w 4 miesiącu już. Ja bym już chciała brzuszek [emoji7] Zawsze chciałam wiedzieć jak to jest [emoji7]Co do brzuszka to mi w pierwszej ciazy wybilo w 7/8msc a wczesniej jak ktos nie wiedzial ze jestem w ciazy to po brzuchu nie poznał[emoji14] teraz mam nadzieje ze na swieta nie bedzie jeszcze jakos bardzo widoczny bo chcialabym rodzicom tz zrobic niespodziankę i przekazac nowine w malych pudeleczkach ze skarpetkami i zdjeciem usg [emoji173]