reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie też słyszałam o tych rozchodzących się biodrach[emoji52] rzeczywiście taki niesamowity ból? przeraża mnie to trochę, ale cóż...zniosę wszystko dla tego okruszka [emoji3]
Niesamowity to nie, ale nie przyjemne. Natomiast kazda ciaza inna wiec sie nie sugeruj :)
Teraz to juz klucia mam kolo pępka oszalec idzie. I tak jak wczesniej bałam się lutego, że będzie ciężko to teraz już bym chciała przyśpieszyć czas i urodzić.

reklama
Kama kiedy masz wizytę?
Wracamy do siebie 16.10 wiec myślę ze 22 lub 24.10 pojde do mojej gin [emoji4]
Ja mialam zgage w 6tyg pozniek maly epizod mdlosci chwilowa przerwa i od 8tyg hulalo na calego.
Ja narazie nie mam żadnych objawow wiec zaczynam swirowac [emoji6]i dlatego pytam [emoji6]
Tak bardzo się teraz boję testu. Mam tylko jeden w domu. Ostatnio chyba z 8 :D niestety, starania o dziecko wymagają cierpliwości i zdrowego, którego mi ostatnio zabrakło :( mąż przyjął na klatę, więc on daje mi przykład. To pięknie że się w końcu doczekałas. Kiedy się wybierasz do lekarza?
Ja tez mialam tylko jeden wiec czekalam grzecznie do ostatniego dnia w ktorym mogl przyjść @ [emoji14]w sumie to nawet nie mialam w palnach testować bo bylam pewna ze nic z tego znowu [emoji6]

Wracamy do siebie 16.10 wiec myślę ze 22 lub 24.10 pojde do mojej gin [emoji4]Ja narazie nie mam żadnych objawow wiec zaczynam swirowac [emoji6]i dlatego pytam [emoji6]Ja tez mialam tylko jeden wiec czekalam grzecznie do ostatniego dnia w ktorym mogl przyjść @ [emoji14]w sumie to nawet nie mialam w palnach testować bo bylam pewna ze nic z tego znowu [emoji6]

A przypomnij który u cb tydzień u gin będzie już coś widać?

reklama
Do góry