reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O to tak jak ja mnie od jakiś 3 tyg piersi bolą a od jakiś 2 dni jeszcze bardziej ze lekko złapie i ból jak bym miała jutro @ czasem mnie łapały skurcze i pobolewa jajnik ale. Boboseksy były ostatnie 2 dni przed planowana owu i 3 dni po wiec marne szanse
A może Ci się owulka przesunela i jest szansa ?zreszta szanse zawsze sa jest tyle czynnikow ktore na to wplywaja

reklama
Martoosia04 miałaś taka fajną apke która wyznaczała poziom pigmentu na teście owulacyjnym. przypomnisz mi jak się nazywała ta aplikacja ?

Kurcze kusi mnie, jasne, że kusi, ale rozum wygrywa ;) dziecko to nie zabawka i ma swoje potrzeby a ja wolę na te potrzeby mieć pieniądze ;) ostatni cykl, w którym się staraliśmy to był bodajże ten majowy, cóż mam nadzieję, że to mój ostatni cykl bezstaraniowy, a od kolejnego dołączę do Was ;) też jestem ciekawa zważywszy, że w pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu to gdzieś z tyłu głowy jest, a nóż uda się odrazu, ale nie uda się to będziemy próbować ;) 6 listopada mam wizytę kontrolną u ginekologa i wtedy też w tych okolicach będzie owu więc będziemy mam nadzieję już działać ;) udzielam się bo lubię tu przebywać ;) fajnie się coś zapytać, doradzić, niby te kilka miesięcy się nie starałam, ale tu wyszła niedoczynność, tu prolatyna, tu cykle się zmieniły,tu witaminy trzeba było zacząć brać, a jest tu dużo naprawdę doświadczonych i pomocnych kobiet więc zostałam z myślą, że może za jakiś czas przerzuce się na wątek ciążowy ;)
Kochana 3 mam kciuki✊✊ By się udało odrazu ❤️❤️❤️

Hej,
Nasza rodzinka jest od miodu uzależniona, bo szwagierka i jej mąż mają dobrze prosperującą, duża pasiekę. My najbardziej preferujemy miody, pieżgę i pyłek pszczeli (odczują i uodparnia) ale w kilku ulach robili ziołomiod. Muszę zapytać czy jeszcze w to inwestują bo nie wiem. Akurat mieliśmy malinowy raz. Coś wspaniałego. Najeść się nie mogliśmy A dwa działał napotnie i zdecydowanie leczniczo- @KatiNails ma rację. Mimo to, wolę pyłek z miodem. W każdym bądź razie POLECAM wszytsko co ma styczność z wspaniałymi pszczółkami.

reklama
Do góry